Sommige evenementen mag je voor geen geld missen. The Body Shop is er zo eentje, want telkens komen ze met heel verrassende lanceringen op de proppen. We kregen een heerlijk ontbijtje, een presentatie en kregen daarna de kans om de producten te proberen.


Italian Summer Fig parfum 
Beschikbaar vanaf 21 juli 2015
Het Voyage assortiment klinkt vast niet onbekend in de oren. Heerlijke geuren als Japanese cherry blossom, Indian Night Jasmine, Atlas Mountain Rose en Fijian Water Lotus vonden we er al in terug, Het nieuwste geurtje Italian Summer Fig maakt het lijstje af. Fig, oftewel vijg, zorgt meteen voor de bijzondere geur van het product. De geur is zoet, maar tegelijk ook fris. Topnoten zijn groene noten, druivenblad en krokus. Hartnoten zijn bloemig als Toscaanse roos en de basis wordt gemaakt door amber en eikenhout. Naast de eau de toilette is er ook een fragrance mist, shower gel, body lotion en body cream.

Secrets of the World
Beschikbaar vanaf 18 augustus 2015
Om te ontspannen hoef je vandaag de dag niet meer naar een Spacenter te gaan, maar kan je gewoon thuis aan de slag. Het is belangrijk om ten minste één dag in de week een ontspannend ritueel in te plannen. Zo laat je lichaam en geest volledig tot rust komen. 

The body shop liet zich inspireren door de wereld. Zo heeft ieder werelddeel wel een bijzonder geheim die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Natuurlijke producten zoals oliën, kleiproducten ... zijn er deel van. Het Secrets of the world deeltje van de presentatie werd gegeven door Jennifer Hirsch. Zij is beauty botanist en bestudeert de eigenschappen van planten. Zelf staat ze volledig achter de kracht van plantaardige producten in huidverzorging. 

Oils of Life
Beschikbaar vanaf 15 september 2015
Oils of Life is een verzorgingslijn die de huid nieuw leven moet inblazen. Het belooft geen wondermiddel te zijn, maar doet je wel beter voelen. Zaden zijn het middelpunt van de producten, want die bevatten unieke eigenschappen. Er werden drie waardevolle zaden uitgekozen om het product te maken: zwarte komijnzaadolie (hoge concentratie aan antioxidanten), cameliazaadolie (hoge concentratie aan onverzadigde vetzuren) en rozenbottelzaadolie (rijk aan omega 3 en omega 6). De lijn bevat een lotion,  facial oil, revitalising cream en facial massager (!!).Ik kreeg een fijne goodiebag mee, wat voor jullie betekent dat er snel reviews van enkele van deze nieuwe lanceringen komen. Vergeet dus zeker niet opnieuw een kijkje te komen nemen naar deze site. Ik wil intussen The Body Shop nogmaals bedanken voor de fijne ontvangst, heerlijke ontbijt en prachtige bloemen. Wordt vervolgd...

Welke lancering spreekt jou het meeste aan?