Afgelopen zondag was ik aanwezig bij het GAB food & fashion festival. Een plaats waar nieuwe collecties werden getoond en waar er voor mijzelf nieuwe merken opdoken. Intussen genoten we van het lekkere eten bij gezellige caravans. Ik deelde al enkele foto's op instagram, maar kon het niet laten om meer te tonen in een artikeltje. Er was heel veel te zien, dus beperkte ik mij tot enkele deeltjes.Binnen had elk hoekje wel iets gezelligs. Doorheen de showrooms werd er leuke gadgets toegevoegd zoals vazen, flesjes, tapijten, enzovoort. Dat had best een groot instagram gehalte. Ik toon jullie een quick overview van wat er allemaal te zien was.


Tommy Hilfiger
Prachtige kleuren die mij meteen aantrokken in de collectie van Tommy Hilfiger. Vooral De topjes en hemden met een ananas print vond ik heel goed gevonden. Ook de accessoires zoals hoeden, sjaaltjes, riemen ... pasten perfect bij de kleding. Natuurlijk zijn er naast deze kleuren en patronen nog andere gekozen. Voor iedereen is er wel wat te vinden.


Pepe Jeans
Pepe Jeans is altijd een merk geweest waar ik door aangetrokken werd. De liefde begon lang geleden toen mijn moeder mij meenam naar de winkel om er zelf dingen te kopen. De liefde gaat over van mama op dochter. De collectie werd buiten voorgesteld, wat perfect paste  bij het festival thema en was ook nog eens super gezellig. Ik wilde zo'n beetje alles van wat er op de rekken hing.


Denham
Een merk waar ik voordien nog nooit over gehoord had en waar we uitleg kregen van een bijzonder knappe (stoere) man. Ze bieden kledij aan voor zowel mannen als vrouwen, maar je merkt meteen dat de nadruk op jeansbroeken ligt. Deze worden gemaakt van er kwalitatief materiaal.


Scotch & Soda
Mijn juffen-hartje ging sneller slaan toen ik het gedeelte van Scotch & Soda binnen wandelde. De uitstraling van de collectie, schattige dingen, leuke stofjes en kleuren zijn super leuk voor kinderen. Er was ook een gedeelte voor volwassenen. Er zit alvast heel wat tussen wat ik zou dragen. Het geheel heeft een happy vibe rond zich hangen. Je ziet iedereen lachen als ze dit stukje voorbij komen.


Samen met mijn blog buddy Bjorn!

Nooit handtassen genoeg
Heel wat handtas merken waar ik niet heel gedetailleerd ben gaan kijken. Het waren er gewoon immens veel. Ik nam foto's van exemplaren die ik erg mooi vond.


Calvin Klein
De collectie van Calvin Klein werd voorgesteld in een aparte villa. Wauw... Vanbinnen was de villa volledig wit en dat gaf een enorm bijzondere en luxueuze uitstraling. Prachtige kostuums voor de heren, maar ook casual outfits voor beide geslachten vonden er hun plaats.


Welk merk trekt jou het meeste aan?