Vorig jaar rond deze tijd schreef ik een artikel over hoe hard de huid het te verduren krijgt tijdens de herfst. Het weer is nog wel warm, maar kan tegelijk ook erg vochtig en plots heel koud zijn. Met een o-zo-droog huidje heb ik alvast vier dikke potten in de kast staan die mij helpen door deze 'moeilijke' periode.The body shop Camellia Cream - Nog voor de zomervakantie begon, mocht ik deze grote pot leren kennen. Hij is onderdeel van de Secrets of the world lijn en was meteen het geurtje dat mij het meeste aantrok. De romige en dikke substantie dringt meteen in mijn huid wat voor een gehydrateerd gevoel zorgt. Een product dat binnen de vijf minuten in de huid dringt? That's just what i need!

Kruidvat Secret Spa - Een stuk goedkoper dan de voorgaande versie, maar eigenlijk kan je de twee producten niet echt met elkaar vergelijken. Zo is de Camellia cream zacht/romig terwijl de Miracles of bali dik en romig is. Het product is vergelijkbaar met een body butter, maar trekt iets sneller in droge huidjes.


Nivea soft crème - Twee producten van Nivea waar ik dagelijks met veel plezier een deel uit neem. Omdat mijn gezicht de laatste tijd veel droge plekjes vertoonde, kreeg mijn dagcrème het hard te verduren. Hij voldeed absoluut niet meer, dus bij ontvangst van de Nivea Soft crème -en er ook nog eens mijn naam op gedrukt te hebben- maakte ik een driedubbele vreugdes sprong. Deze crème hydrateert mijn huid intens.

Nivea body crème repair & care -  Niet enkel het gezicht, maar ook de rest van het lichaam heeft extra hydratatie nodig. De repair & care pot gebruik ik vooral na het ontharen van mijn benen zodat de huid extra voeding krijgt en de beschadigde huid verzorgd wordt. Toch gebruik ik de crème tussendoor om de huid een extraatje te geven.

Hoe hydrateer jij je huid tijdens de herfst?