Nu ik mijn oude Sony heb ingeruild voor een nieuw exemplaar mag ik weer toegeven aan een guilty pleasure: hoesjes. Na jaren met een saai zwart hoesje rond te lopen, ging ik volledig loco met het bestellen van covers op Smartphonehoesjes.nl. Natuurlijk dient het niet enkel voor de 'schoonheid', maar ook als bescherming voor je smartphone. Ik laat even de buit in kwestie zien.


Het was even zoeken tussen het grote gamma op de webshop. Ik koos voor een sterk en degelijk hoesje om dagelijks te gebruiken en een fun hoesje voor gezellige dagen. Twee dagen na bestelling kwam het pakket bij mij thuis aan in een platte doos. Deze kan probleemloos door de brievenbus en beschermt de hoesjes goed.


In de doos worden de goederen extra beschermd met een plastic zakje en bubbelplastic. Meer hoeft dat niet te zijn, want de stevige doos beschermd het meest. Ik spotte ook een visitekaartje die een leuk extraatje vertelt. Als je een review schrijft over een product op de productpagina krijg je namelijk kans om een bon van €25 te krijgen.Het eerste stevige exemplaar dat ik koos, is van het merk Guess. Bekend van de kleren, horloges, parfum, schoenen ... en nu ook voor hoesjes. Er bestaan verschillende soorten stevige hoesjes van het merk, maar deze kreeg meteen alle aandacht. Zo koos ik een grijsblauwe kleur, maar ik kon ook voor rood of zwart gegaan zijn. Verder heeft de lay-out een leuke print, mooie gouden letters en een gouden bedel.


Dit hoesje zit intussen het meest van de tijd om mijn gsm heen. Het voelt gewoon veilig om een dure telefoon gewikkeld te zien zitten. Binnenin is er plaats voor eventuele creditcards, maar dat doe ik zelf liever niet. Ook het bedeltje nam ik er al snel van omdat het in de weg hing. Het dient intussen als armband, dus kreeg het alsnog een tweede leven.Het tweede hoesje is er eentje voor de schattigheid. Zo kan een hoesje niet enkel je gsm beschermen, maar kan het ook een leuke starter zijn voor een gesprek. Wie kent het lied nu niet en wie houdt er nu niet van pugs? Het fijne aan deze cover is dat het zacht is en makkelijk te verwijderen is van de gsm. 


En of ik tevreden ben van deze aankopen. Als een gsm duur is, koop ik graag degelijke bescherming erbij. Een gsm krijgt heel wat te verduren in de handtas en zonder dat je het beseft.. gewoon in de hand. 

Nadat ik mijn hoesjes besteld had, keek ik even verder rond op de site. Ik zag dat er zelfs voor de nieuwste toestellen producten beschikbaar zijn, bijvoorbeeld Sony Xperia E4g hoesjes of Acer Liquid E600 hoesjes. Er bestaan vele soorten om uit te kiezen.

Welke hoesje zit rond jouw gsm?