Niks gaat boven de sfeer van kerstmis en als je die sfeer mixt met een stukje HEMA is het helemaal compleet. Vorige woensdag trok ik naar Antwerpen om een stukje van die gezelligheid mee te maken. Het werd een girly avond met make-up, nagellak, glühwein, soep, snoep en HEMA hebbedingen op de achtergrond. Een mixje-perfectje-van-alles.


Bij aankomst een zeer rijkelijk gevulde tafel en goed gevulde muren. Elke muur was instagram-vriendelijk en verborg wel iets wat ik graag wil hebben. Vooral de plooibare kerstballen, de 'kant en klare' ingrediënten in een bokaal voor cakes, koekjes ... en de lichtgevende letters zijn grote favorieten. 


HEMA is helemaal klaar voor kerst, maar jij ook? Ik kocht al wat kerstspullen (en een verjaardagscadeautje voor mijzelf *ahum*) op HEMA online en kan niet wachten tot het aankomt. **Kleine tip: voor personen zonder VISA of Paypal is er ook een optie om het in een winkel in de buurt te laten leveren. Dan betaal je gewoon aan de kassa van de winkel. Happy shopping!

Waar vind jij de gezelligste kerstspullen?