Wat is het lang geleden dat ik tijd maakte voor een DIY. Voor mijn verjaardag kocht ik een kaartenrek bij HEMA dat tot op heden helemaal leeg bleef. Ik kon gewoon naar de winkel stappen om een 9-tal kaartjes te kopen, maar als creatieveling zou dat een luie streek zijn.Benodigdheden:
Schaar
Hard papier
Potlood
Stiften
Oud postkaartje


Stap 1: Leg de postkaart op het harde papier en ga rond de omtrek met een potlood. Herhaal dit 9 keer (of meer, kwestie van er in reserve te hebben).

Stap 2: Neem stiften en laat je creativiteit de vrije loop. Het hoeft niet al te netjes, want dat maakt de kaartjes tot wat ze zijn. Je kan ook voor een leuke persoonlijke quote kiezen. Voor wat inspiratie kan je altijd terecht bij Google.


Stap 3: Plaats de kaartjes zoals je wilt in de kaartenhouder. Mijn exemplaar kocht ik online bij HEMA.


Klaar! Geef toe dat het geen werk is om een rekje leuk te vullen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om foto's te plaatsen, maar gezien ik deze al volop in kadertjes in huis verspreid, leek dit een vernieuwende leuke toets. Leuk voor als je van illustraties of gewoon van een schattig hoekje houdt!


Een budgetvriendelijke DIY waar ik een gezellig uurtje mee gevuld heb. Leuk om alleen te doen, maar ook met vrienden en familie gegarandeerd plezier beleeft.

Steek jij je handen af en toe uit de mouwen voor een DIY?