De kaart toont dan wel dat het herfst is, maar het weer vertelt daar andere dingen over. Het hele weekend lang vertoefde ik op een terrasje om blogposts te typen en intussen te sippen van een Gin Tonic. Herfst? Geef mij de tijd die nog rest van de zomer maar geurtjes die daarbij passen!


Ik mocht twee nieuwe douchegels uitproberen van Le Petit Marseillais. Het zijn de ideale zomergeurtjes, maar eigenlijk kunnen ze het hele jaar door wel. Nieuw is dat ze momenteel te koop zijn in 400ml flessen. De geuren Witte perzik en Nectarine of Mandarijn zijn erg verschillend, maar hebben allebei iets bijzonder. Ik maak een korte review met een verdict.

Witte perzik en  Nectarine
Een zeer zacht geurtje dat ik vooral 's avonds zou gebruiken. De geur is een mix van crème met vooral perzik die naar voor komt. Je kan de geur vergelijken met een perzik yoghurtje.


Mandarijn en limoen
Een zachte en fruitige geur, maar hoe langer ik mijn neus ertegenaan zit, hoe meer de limoen haar weg vindt. Ideaal om 's morgens onder de douche helemaal wakker te worden. 


De douchegels hebben een plantaardige reinigende basis, een neutrale pH en zijn dermatologisch getest. Tijdens het gebruik schuimen ze lichtjes en geuren vooral sterk. Doorheen de dag blijft de geur een tijdje hangen. Ze zijn ook hydraterend, dus het parfum dat ze bevatten is zeer vriendelijk voor de gevoelige huidjes. Met mijn eigen extreem droge huid neig ik toch meer naar producten op basis van olie, dus is het altijd opletten met douchegels. Toch zorgden deze producten niet voor een uitdrogend gevoel.


Exclusief verkrijgbaar bij Colruyt
€ 4,29/400 ml.