Kunnen jullie ook zo opkijken naar mensen waar je inspiratie, moed en gedrevenheid door krijgt? Het eenvoudigste voorbeeld ligt vlak onder onze neus: blogs die uit de grond schieten, gedreven mensen, met het idee het nog beter te doen. Pop-Up Class zorgt voor de nodige inspiratie, mooie karakters en gezelligheid onder één dak. 


De spits werd afgebeten door niemand minder dan Jan Eelen en Björn Tagemose. Jan Eelen is een regisseur en scenarist gekend door Vaneigens, Alles Kan Beter, In de gloria en Het eiland. Ook de nieuwste televisiereeks Callboys was er meteen boenk op. - Voor mijn Nederlandse lezers: "Zoek gerust op. Ik verzeker een relaxed avondje met hard lachen en een mooi Vlaams accent als toetje." Wat mij het meeste bijbleef is dat Jan naar toneelstukken of eindexamens gaat kijken van jonge acteurs. Zo heeft hij al vroeg in het snotje met wie hij later wil samenwerken. Straf, zo'n neus voor talent.


Björn Tagemose vertelde een heel ander verhaal, want hij werkt als fotograaf en regisseur voor internationale modemerken en mixt daarvoor muziek, film en mode. "Believe in yourself. Stay up all night. Work outside your habits. Know when to speak up. Collaborate. Don't procrastinate. Get over your self. Keep learning...."

Pop-Up Class gaat door van 03.10.16 tot en met 14.10.16. Vooraf is het nodig om online een lidkaart aan te vragen (dat kan nu niet meer), maar de "walk-by bezoekers" kunnen nog een lidkaart aanvragen aan de balie. Met de lidkaart krijg je (naast de sprekers) ook een gratis drankje, goodies en meer. Een lijst met sprekers vind je hier.

Pop-Up Class 2016
Lange Gasthuisstraat 29-31, Antwerp