Het zijn de kleine dingen die het leven mooi maken. Toen er op een saaie zaterdag een extreem groot pakket werd geleverd, kon dat weekend gelijk niet meer stuk. Het pakket bevatte een originele surprise die ik nog nooit over de vloer kreeg.



Een mega grote doos die bitter weinig woog. Toen ik hem opende vloog er meteen een grote ballon met mijn logo uit die vast zat aan een touwtje. De achterkant van de ballon is, zoals je kan zien op onderstaand filmpje, zilver. Greetz beloofde dat de ballon 7 dagen zou blijven zweven. Ik heb hem als dit artikel online komt al zes dagen in mijn bezit en nog steeds pronkt hij langs mijn bureau. Dit cadeau is niet enkel leuk als surprise, maar zou ook een trouw, communiefeest ... kunnen opfleuren.


Mocht je zelf ook een origineel cadeautje sturen naar een geliefde, familielid, vriend, enzovoort kan je via de service van Greetz.be veel kanten op. Je kan bloemen opsturen, een ballon met een gepersonaliseerde foto en/of tekst, een fles wijn, chocolade... Je kan het meteen naar de persoon sturen die je wilt verrassen of naar jezelf en kiest daarvoor een gepaste datum. Ook leuk om even te bekijken is de vernieuwde collectie wenskaarten.


Ballon met eigen foto - €22,95