Terwijl ik dit artikel zit te typen heerst er code oranje in België. De wind snijdt doorheen de huid en ook de koude helpt ons geen handje. Gelukkig zijn er vele producten op de markt die onze huid kunnen beschermen. Een merk die mij daarvoor blijft bekoren is Nivea.


Zuivere Clear-up strips - Onzuiverheden en mee-eters (lekkeur!) kan je makkelijk verwijderen dankzij deze strips. Je kan ze opdoen en daarna iets nuttigs doen zoals een huishoudelijk taakje en als het droog is er weer af halen. Vooraf dep je de huid met een natte handdoek waardoor de strip zich hechten aan de huid. De verstopte poriën worden gereinigd en zorgen achteraf voor een fris gevoel. Ik merkte ook op dat deze strips een lichte citroengeur over zich heen hebben.


CARE intens voedend, crème voor gezicht en lichaam - De huid kan extra hydratatie en voeding gebruiken. Ik heb mijn vaste dagritueel gezichtsproducten in de ochtend, maar doorheen de dag durf ik nog eens bijsmeren met deze Nivea pot.

TIP Ook na het scheren bijvoorbeeld ga ik nog eens met deze crème erover zodat alles zacht en glad aanvoelt.


Essentials verfrissende peeling - Deze peeling voelt zacht aan op de huid, draagt de bekende Nivea geur en laat een verfrissend gevoel achter. Deze is ideaal voor het gezicht (pas wel op rond de ogen en de mond) en verwijdert dode huidcellen. Ik gebruik deze een tweetal keer per week zodat mijn huid weer herleeft.


Verzorgende doucheolie natural oil - De grootste tip die ik kan geven aan personen met een droge huid, en ook tijdens de wintermaanden, is het wassen met olie. Olie voedt en hydrateert de huid enorm, zo kunnen bepaalde doucheproducten de huid verder uitdrogen. De warme geur doet mij denken aan een originele Dove geur.

Tip Wrijf de huid niet droog, maar dep ze droog. Zo blijft de olie nog op de huid kleven en krijgt deze een extra beschermlaagje.


Nivea
Zuivere Clear-up strips - € 6,65
CARE intens voedend, crème voor gezicht en lichaam - € 4,79-
Essentials verfrissende peeling - € 6,49-
Verzorgende doucheolie natural oil - € 4,49-

Heb jij favoriete verzorgingsproducten?