Iets wat ik altijd bij mij heb, zonder pardon, is een horloge. Op mijn werk is de dag opgebouwd in vaste momenten: zachte landing, onthaalmomentjes, drankmoment, speeltijd, enzovoort. Niet enkel de kinderen, maar ook de juf is helemaal geconditioneerd en kan niet meer leven zonder een uurwerk.


Ik ben nooit een held geweest in juwelenzaken bezoeken voor een mooi horloge, want door de bomen zie ik het bos niet meer. Online kan ik wel makkelijk kiezen. Zo koos ik mijn horloge op basis van kleur, merk en prijsklasse. Al snel had ik deze van Pepe Jeans London in het snotje die ook nog eens afgeprijsd bleek. Ik bestelde hem en kreeg hem de dag erna al in de bus.


Verstopt in een mooi blikken doosje, heel wat bubbelplastic, wat extra mousse... en rond een kussentje uit jeans was meteen een leuke eerste ontmoeting. Ik ben ook van plan het horloge in het blik te laten als bescherming. Het horloge heeft twee garantie, maar toch... Ik voorkom liever dan ik genees.


Mocht je zelf nog op zoek zijn naar een mooi dameshorloge kan ik horloge.be erg aanraden. Als extraatje kan je het horloge ook nog eens gratis laten inpakken, ook al is het voor het werk bedoeld.  - 't Is het gedacht die telt héé. Na checken zag ik dat het horloge intussen helaas niet meer afgeprijsd is. Niet getreurd, want op de site verschijnen geregeld mooie deals die de moeite zijn. Ik ben alvast heel blij met mijn nieuwe aanwinst.

Horloge.be
Pepe Jeans London Charlie horloge - € 129-