Zoals jaarlijkse gewoonte was ik te gast bij de Goed Gevoel Ladies Fair in Expo Gent. Een gezellig onderonsje waar alle dames (en stiekem ook heren) terecht kunnen voor verschillende onderwerpen. Zo komen zowel foodies, beautyliefhebbers als DIY'ers helemaal tot hun trekken op de beurs. De Ladies Fair liep van 24-26 maart, maar toch kan een verslagje over de dag niet ontbreken.


Er was heel wat te ontdekken op de beurs, dus beperk ik mij tot een aantal merken die mij extra aanspraken. Heel wat van deze merken keren het jaar erna terug, dus als je er meer over wilt weten, kan je er zeker ook dan terecht. Op de website van Goed Gevoel Ladies Fair vind je meer info hieromtrent.Beauty
Belbeauty.be - Belbeauty is een website voor personen met een passie voor schoonheid. Het werkt samen met geregistreerde schoonheidsinstituten, wellnesscentra en nagelstudio's. Ook op hun blog kan je meer nieuwtjes en reviews vinden.

Dermalex - De body lotion van Dermalex verscheen al meerdere keren in een favorieten artikel. Het ruikt heerlijk, voedt de gevoelige huid intens en helpt ze te herstellen. Uitsluitend te koop bij de apotheek.


Katara - Af en toe een openbaar saunacomplex bezoeken kan je doen herleven. Daarom dat mijn aandacht volledig getrokken werd door Katara dat zich in Sint-Niklaas bevindt. Het is één van de grootste sauna's van het land en geeft onderdak aan verschillende verzorgingsvormen uit alle delen van de wereld. Adres: Nieuwe baan 66, 9111 Belsele.


Jane Iredale - Het merk bracht de eerste minerale make-up lijn op de markt en zag toekomst in een huidvriendelijke lijn. Het assortiment gaat van penselen tot removers. 

Sfeerbeeld workshop Geena’s gezonde IDen (Geena Lisa)

Sfeerbeeld (Met wat geluk pik je een leuke BV mee!)

Fashion
Fitflop - Ook met Fitflop heb ik al een leuke samenwerking achter de rug, dus mocht deze niet ontbreken met een vermelding. De schoen heeft een laagje tussen de binnen- en buitenzool zodat het schokabsorberend, ergonomisch en drukverdelend is. Naast slippers zijn er ook sandalen, ballerina's, pantoffels en trendy schoenen te vinden.


Sfeerbeeld

Kookliefhebbers konden naar hartenlust proeven, nieuwe ingrediënten ontdekken een een kooklesje meepikken.


Sfeerbeeld

Ik vertrok met een goed gevoel richting huiswaarts. De beurs is een grote aanrader om eens met vriendinnen naartoe te gaan voor een dagje puur genieten. Voor elk is er wat wils gezien er zowel voor beautyliefhebbers, prinsessen in de keuken, creatievelingen... iets te vinden is. Wat mij vooral opviel dit jaar is het grotere aantal workshops. Zo kreeg iedereen de kans om zich uit te leven met zijn/haar favoriete bezigheid. Nogmaals bedankt aan Belbeauty.be voor de uitnodiging en hopelijk tot volgend jaar!

Ben jij volgend jaar van de partij?