Naamkettingen kan je nooit genoeg hebben, is wat ik dacht toen ik volgende bestelling plaatste bij Names4ever.nl. Een kleutertje uit mijn klas heeft namelijk een super schattig naamarmbandje op een plaatje/bar en stiekem wilde de juf ook wel eentje hebben. Daarom presenteer ik jullie vandaag mijn eigen bar naamketting.


Het bestellen gebeurde heel makkelijk. Er is een ruime keuze aan plaatjes, maar ook aan lengtes en uitwerking. De kleuren blijven wel beperkt tot goud en zilver en gezien het om 14 karaats goud gaat, is het een stukje duurder dan het zilver. Het duurde niet lang of ik had mijn favorietje al vast. Dat bleek een zilveren bar naamketting met hartje te zijn met het lettertype 'Script'. Zoals goede gewoonte, dat gaat nu eenmaal zo na het plaatsen van een bestelling, ging ik kamperen naast mijn brievenbus.


Na het plaatsen van de bestelling duurde het ongeveer een klein weekje voordat het product bij mij aankwam. Bij aankomst werd de ketting geleverd in een heel klein, schattig, doosje met een nog schattigere strik er rond. Gezien het zo klein is, past de bestelling makkelijk in de brievenbus en in een bubble wrap envelop. Je hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om de ketting te ontvangen. 

De ketting heeft een afmeting van 40 x 8 centimeter en de schakels zijn 42 cm lang. Door deze afmetingen ziet het er subtiel uit, maar onder het motto 'less is more' een groot pluspunt.


Omdat dit niet het eerste exemplaar naamketting in mijn collectie is, weet ik dat deze na een jaartje lichtjes gaat verkleuren. Die verkleuring kan je wel voorzichtig wegpoetsen met wat tandpasta. Dan kan je terug heel wat jaartjes doen met je eigen unieke exemplaar. Intussen heb ik de ketting al een weekje in mijn bezit en daarin heb ik hem elke dag gedragen. Het is voor mij dus zeker een goede aankoop geweest, wetende dat ik al een Carrie naamketting in de juwelenkist had zitten. Deze bar ketting is nog net iets unieker en iets wat niet iedereen zou kiezen.Zilveren Bar naamketting met Hartje - € 34,95