Elke keer al ik op bezoek ben in Gent wandel ik standaard binnen in de NYX Cosmetics winkel. Meestal ging ik naar buiten met lege handen gezien de meeste spullen die op mijn wishlist stonden uitverkocht waren. Deze keer was dat anders en was alles wat ik graag wilde gewoon voor het grijpen. In mijn winkelmandje zaten vijf nieuwe producten.


Ik schreef al eerder artikels voor NYX Cosmetics en was ook aanwezig bij de opening van de NYX Cosmetics winkel in Gent


Concealer CW00 - Alabaster - Ik gebruik niet dagelijks concealer, maar als ik hem nodig heb bij een mottig ogende dag gebruik ik het zeker. Last van onzuiverheden heb ik niet, maar voor wallen en de verkleuring onder mijn ogen gebruik ik heel graag een drupje concealer. Deze concealer voelt heel zacht aan op de huid en dekt op een natuurlijke manier. Ook fijn is dat deze erg licht is van kleur, dus ideaal voor extreem lichte huidjes!

HD Finishing powder translucent - Gezien mijn poeder aan vervanging toe was, besloot ik deze HD poeder uit te proberen. Poeder is cruciaal om over een foundation aan te brengen, want anders is de kans groot dat je doorheen de dag gaat glimmen (=not good). Het zorgt er ook nog eens voor dat producten er egaler gaan uitzien. Kleine tip: na het aanbrengen van de poeder en de rest van de make-up afwerken met een finishing spray voor een natuurlijk effect!


Illuminator IBB04 Ritualstic - Dit was eigenlijk de reden dat ik de NYX Cosmetics binnen stapte: ik wilde een nieuwe highlighter. Gezien alles in stock was kon ik gulzig swatches nemen en viel mijn oog op de Illuminator in Ritualistic. Op het eerste zicht een krijtachtig kleurtje, maar als je dichter kijkt eentje met een gouden gloed erin.


Cosmic Metals Lip Cream CMLC16 Crystalized Metal - De matte kleuren zijn een tijdje het van het geweest, maar momenteel wordt glitter en glans terug gewaardeerd. Daarom dat ik mijn lipproducten upgrade met wat meer bling. Deze lip cream bevatte zoveel glitters en voelde zo fijn aan op de lippen dat ik hem wel moest meenemen.

Lid Lingerie eye tint LIDLI06 White lace Romance - Voor de lippen had ik eerder een NYX product gekocht waar ik grote fan van ben. De natuurlijke kleuren van de Lingerie liquid lipsticks konden mij erg bekoren. De Lingerie collectie voor de oogleden bevat ook natuurlijke kleurtjes. De White Lace Romance tint trok mijn aandacht omdat het mij een perfect kleurtje leek voor de binnenste ooghoekjes.

Zonder flits - HD Finishing powder translucent - Concealer CW00 - Alabaster - Cosmic Metals Lip Cream CMLC16 Crystalized Metal -Lid Lingerie eye tint LIDLI06 White lace Romance- Illuminator IBB04 Ritualstic

Met flits - Zie productnamen hierboven


Verkooppunten NYX Cosmetics
ANTWERPEN - Korte Gasthuisstraat 3
BRUSSEL - Elsensesteenweg 20
GENT - Langemunt 56-60
NAMEN - Rue de Fer 139-141
HASSELT - Demerstraat 47
LUIK - 40 Vinâve d’Île