Er zijn maar weinig collecties waarvoor ik naar de winkel snel, maar aan de nieuwe Halloween collectie met de naam Vanilla Pumpkin kon ik toch niet weerstaan. De verkoopster vertelde mij dat de lijn het erg goed doet en moest mijn exemplaar vanuit de etalage halen. Een teken dat ik er hoog nodig over moet schrijven.


Halloween is steeds beter gekend in ons Belgenland en heeft intussen vaak een eigen schap - naast het schap van kerstmis, want je kan nooit vroeg genoeg zijn met kerst. Naast de bijzondere limited edition voor Halloween kan je dus ook al de kerstcollectie vinden bij The Body Shop.

Eerst en vooral wil ik het hebben over de bijzondere geur waarmee ik de grootste moeite heb om het te beschrijven. Iets met zoete pompoen, vanille, tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop. Toen ik er voor het eerst mijn neus tegen zette was het een mix van vanille met een soort deeg. Een geurtje dat je vooral op koude winterdagen (die wat gezelligheid nodig hebben) zou gebruiken. Gezien ik enkel de body butter en de handcrème in mijn bezit heb, kan ik daar enkel een persoonlijke mening over kwijt. In totaal zijn er vier producten verkrijgbaar in de Vanilla Pumpkin lijn.
Body butter - Zachte crème en een stuk vloeibaarder dan die wat we van The Body Shop gewend zijn. Door de substantie hydrateert hij de droge huid heel goed. De geur blijft ongeveer een half dagje goed zitten en heeft wat tijd nodig om in te dringen in de huid.
Handcrème - Deze is nog iets vloeibaarder dan de body butter en trekt daarom vrij snel in de huid. Ook de tubeverpakking is zeer handig om mee te nemen waardoor hij zich momenteel in de handtas bevindt. Gezien hij zo snel intrekt werkt hij wel een beetje verslavend, want je wil blijven smeren voor dat fijne frisse gevoel en dat zoete geurtje.

The Body Shop
douchegel 250ml,- €7,00
body butter 200ml - €16,00
handcrème 30ml - €5,50
shimmer mist 100ml - €19,00.