Oktober 2017 - Oktober begon niet helemaal zoals het zou moeten, maar hé, we hopen op beter nieuws omtrent dat ene dingetje. Het viel mij op dat de picture posts ontzettend goed bekeken worden wat best gek is, want ze nemen ongeveer een kwartiertje de tijd in beslag om te maken. Daarom dat ik besloten heb iets meer te delen op persoonlijk vlak. Hopelijk vinden jullie dat fijn?


^ Ik bevind mij de laatste tijd in een herfstige periode. Zo staan er pompoenen op tafel, zorg ik voor de herfstsfeer in huis en heeft zelfs mijn outfit een herfstig tintje.

^ Wat een eer, want ik mocht samen werken met het merk Playmobil. Heel fijn, want zo kon ik mijn werk (de groei van kinderen stimuleren) eens gieten in een blogpost. Hamster for scale, want de doos was gigantisch!

^ Voor de eerste keer verse sushi gaan eten in Nagomi in Kortrijk. Het was zo lekker! We zagen dat je er ook kunt afhalen, dus dat gaan we zeker doen. Een gezellige avond met het vriendje, schoonbroer en schoonzus!


^ Een gezellig dagje naar Gent met mama. Ik werd heel erg verwend en ging met een extreem grote buit naar huis.

^ Begin september was er een winactie aan de gang. Intussen is de winnaar gecontacteerd en kreeg ze het pakket al in handen. Ik kreeg deze foto terug met een bedankje. Super fijn om iemand gelukkig te maken!

^ 't Is weer tijd voor events. Dat vind ik absoluut niet erg, maar gezien ik in Kortrijk woon, ben ik altijd een tijdje onderweg. Met ellenlange files....

^ Beauty Speed dating waar ik meestal wel van de partij ben. Ik leerde heel wat nieuwtjes kennen samen met Ellen, waarmee ik die avond de nieuwtjes opdeed.

^ Wanneer je al heel wat mails hebt beantwoord en de moeheid/droge humor komt opsteken. Ik werd uitgenodigd voor een barista avond en wenste de organisator 'see you latte' toe. Samen met een fijn weekend voor staks. Blijkbaar....

^ Het appartementje kreeg zoals ik eerder zei een meer herfstige vibe. Dat deed ik met kussens, pompoenen en lampjes.

^ Ik had nog eens tijd om nieuwe wenskaartjes te maken in een herfstige sfeer - duh. Wat vinden jullie van mijn werk?

^ We waren al een tijdje erover aan het twijfelen om een huisdiertje aan te schaffen. Uitendelijk namen we de stap en gingen we kijken bij het asiel in Roeselare - Daar wachten er heel wat kittens op een gouden mandje. We werden meteen vertederd door dit lieve mannetje. Zijn broertjes en zusjes waren al gekozen, dus namen wij hem als laatste uit het nestje mee. Een super aanhankelijke lieve kitten en precies wat we zochten.

^ Een ook op de Estetika beurs ben ik graag van de partij. Er staat intussen al een filmpje online, maar jullie mogen heel wat interessante reviews en nieuwtjes verwachten. Filmpje Estetika herfst 2017.

^ Tot de volgende (en slaapwel?). Deze rakker is elke avond K.O. van het spelen.

Kan je niet wachten tot de picture posts? Volg dan SmallestDaisy op Instagram!