Voordat er ook nog maar sprake was van mijn blog las ik gulzig met andere blogs mee. Ik las hun reviews, try-outs en bekeek vooral hoe de persvoorstellingen in elkaar zaten. Gezien Yves Rocher altijd prachtige voorstellingen heeft, nam ik de camera mee en laat ik jullie even zien hoe zo'n event eruit ziet. Intussen kunnen jullie ook meesnoepen van de kerstcollectie van Yves Rocher. Oh... enne... pssst... er is een adventskalender.


^ Marvelous Berries - De geur van zoete veenbessen komt terug in de collectie. Deze geeft meteen de sfeer van de feestdagen weer. De collectie bevat leuke doosjes die ideaal zijn om cadeau te geven.

^ Adventskalender - Voor het eerst brengt Yves Rocher een adventskalender uit. Deze is enkel in de winkels te koop, dus niet online. De kalender bevat 24 verrassingsproducten.

^ White Vanilla - Een heerlijke geurkaars met een vanillegeur en stiekem iets mee heeft van de geur van warme vanillepudding.
^ Comme une Evidence - Een parfum met elegante en tijdloze chypresachtige geuren, frisheid van Bergamotessence en Damascusroos.


De collectie bestaat uit een mix van rood, wit en gouden kleuren. De kerstige verpakking zorgt meteen ervoor dat je niet veel werk meer hebt met het uitzoeken naar mooi cadeaupapier. Het is een cadeautje op zich... Best gek om kerstbomen in november te spotten, maar aan de gezichtjes van iedereen te zien was dat niet al te erg. De sfeer die er hing zorgde meteen voor dat vrolijke- en gezellige gevoel dat tijdens kerst de ronde doet. De hapjes zijn niet te koop in de winkel, maar wij mochten wel snoepen van alle lekkernijen. Zalig.-


Vooraf kreeg ik de vraag wat mijn favoriete product van Yves Rocher was en zonder aarzelen koos ik voor de Quelques notes d'amour parfum waar ik al heel vaak over schreef - en waarvan ik er al 4 -ja, echt...- van versleten heb. Wat een grote bofkont ben ik, want het parfum stond voor mij klaar op de cadeautjestafel. Goede timing, want mijn vorige exemplaar was bijna op. 


Het cadeautje mochten we inpakken op een bijzondere manier. De workshop werd begeleid door Frauke, een medeblogger met ontzettend veel talent, dus geef ik graag nog wat reclame voor haar blog. Ben je een creatief persoon met gevoel voor decoratie/stijl? Dan kan je terecht op The Life Factory.


Potloodjes in parelmoerkleur, lippenbalsem dat een kleurtje afgeeft, rode kleurtjes nagellak, feestelijke kleuren oogschaduw... Heel wat nieuwigheden zijn voor handen om er tijdens de feestdagen opperbest uit te zien.


Tot slot kregen we ook nog een korte workshop over hand lettering. Ideaal om kerstkaartjes te schrijven of om de naam van de persoon op het cadeautje te zetten. Ik ging even los met de blognaam, maar zal nog heel veel moeten oefenen... Bedankt voor de fijne tips! 


En toen zat het event er al op. Een avondje van pure verwennerij, dus heel erg bedankt dat ik er weer bij mocht zijn. Jullie mogen zeker nog een review verwachten over de meegekregen producten die rond de kerstperiode online komen, dus stay tuned!

Krijg jij ook zin in kerst bij het zien van deze foto's?