November 2017 - Intussen zit ik ziek achter de computer dit artikel te typen. Ik vlieg er duidelijk in met een goed excuus waarom er iets minder artikels online zijn gekomen afgelopen tijd. Alsnog zijn er fijne dingen gebeurd begin november, hoor. Kijk maar.


^ Goedemorgen Guustje. Wat grumpy opgestaaan?

^ Op de school van mijn nichtje verkochten ze pannenkoeken, dus sponsorde ik een beetje mee. Op die manier konden we eens gezellig ontbijten met pannenkoeken, hmm~

^ Jaarlijke gaat buren bij kunstenaars door. Ik mocht mee kijken bij een drietal 'buren' en werd meteen geïnspireerd om er zelf opnieuw in te vliegen inzake schetsen, schilderen en meer. 't Steekt aan, zoals ze dat hier noemen.

^ En opnieuw is een interim afgelopen en konden we het thema herfst afsluiten. Een heel schattig thema waar we spreken over het veranderen van de natuur, herfstkleuren en dieren in het bos. En een ietsie pietsie griezelen, natuurlijk, voor we de herfstvakantie in zetten.

^ Groot nieuws, want de Zoella collectie is vanaf nu te vinden bij Di beauty & Care. Ik snelde even naar de winkel om de collectie te bekijken zodat ik het nieuws met jullie kon delen. Zo deel ik af en toe leuke nieuwtjes op de Dresses and Daisies Facebook Pagina.

^ Kwam er nu op elke snapshot post al een foto online waar ik zat te eten op restaurant? Yes... and I love it!

^ Eerder vertelde ik dat ik bij buren bij kunstenaars warm werd om zelf weer eens te schilderen. Het aanhankelijke poesje vond dat minder tof.


^ Vriendjelief jarig, dus zette ik hem de hele dag in de bloemetjes. Zo was er 's morgens een uitgebreid ontbijt, een pakjeszoektocht, motorritje en kwam zijn familie op bezoek voor taart en koffie. Een hele gezellige dag, dus hopelijk voor hem geslaagd! Ik denk het wel... ;)

^ 's Avonds gingen we voor zijn verjaardag gezellig uit eten.

Hoe zag jouw maand november er tot nu toe uit?