Cadeautjes zoeken voor feesten als Valentijn is niet altijd makkelijk. Enerzijds omdat elke dag speciaal is (en je niets voor elkaar ging kopen) en anderzijds omdat je op de dag zelf niet echt met lege handen naar huis durft te gaan. Een boeketje bloemen, fles champagne, doos pralines... altijd leuk, maar waarom geen coole gadget waar beide partijen wat aan hebben? Zo vond ik een heleboel valentijnscadeaus voor mannen die even leuk kunnen zijn voor vrouwen.


Een cadeautje hoeft niet per se duur te zijn en moet je vooral met het hele hart geven. Deze gadgets met kleine prijsjes passen perfect in dat gedachten plaatje. Zo schreef ik na een gesprekje a la: "Oh, dat zou ik ooit nog wel willen hebben.", op wat hij precies wilde. en hoefde ik vlak voor Valentijn niet meer na te denken wat hij een hele tijd terug vermeld had. Ik plaatste mijn bestelling op cadeaus.be en een drietal dagen later kwam alles goed ingepakt aan. Personen die mij volgen op Instagram kregen al een unboxing te zien, dus nu weten ook jullie, als in blogbezoekers, wat ik bijeen sprokkelde.


Sommigen lazen het al in de 4 leuke dingen die eraan zitten te komen, maar voor wie het nog niet las, maak ik een korte samenvatting. Deze zomer staat een rondreis naar Schotland met de motor gepland. Gezien we gepakt met een tentje rondrijden, hebben we niet altijd de kans om de GPS, telefoon, intercoms... op te laden en ook een powerbank ziet niet eeuwig het levenslicht. Een solar powerbank leek mij ideaal voor het reisje, maar kan ook dienen voor een plots motorritje. Nog leuker is de persoonlijke toets met de naamgravure. I (and he) love(s) it!


Een oldie but goldie voor Valentijn zijn deze Kama Sutra kaartjes. Toevallig hadden we nog geen set kaarten in huis en waarom ook niet? Dat wordt (ongemakkelijk) lachen als iemand ons vraagt om een kaartje te leggen.


Het onderhouden en bijvullen van de kasten blijkt bij ons een heuse administratie. Steeds als we naar de supermarkt lopen, blijkt dat we iets vergeten zijn. We spraken al langer over een systeem waarbij we met een rolpapiertje makkelijk alles konden noteren en afscheuren. Tot mijn verbazing vond ik het ook op de cadeautjes-site.


Vorige zomer maakte ik een DIY voor onderzetters. Toen maakte ik er een vijftal, maar we merkten snel dat we er bij bezoek te kort hadden. Deze instant coasters leken mij een leuke aanvulling. Mijn eerste idee was om er foto's van ons tweetjes in te doen, maar al snel kreeg ik een nog beter idee: memes.


Gezien ik niet veel tijd had, heb ik alles bij de televisie gelegd en opzettelijk gezwegen. Hij had al snel door na aankomst dat er een extraatje in huis was. Een leuke surprise die hem blij maakt en die intussen ook nuttig is. Win-win!

Solar-powerbank met gravure - € 39,90-
Kamasutra speelkaarten - € 3,90-
Denkbriefjes - houten boodschappenhulpje - 33,90-
Foto-onderzetter "Polaroid" - € 14,90-