Canvas bags zijn al een hele tijd hip bij mede-modebloggers en hoe persoonlijker ze zijn, hoe beter. Dat klinkt echt als een DIY waar we ons aan moeten wagen. Tijdens het bezoek aan de Creativa beurs leerde ik Posca stiften kennen waarmee je op elke ondergrond kan schrijven, ook textiel, dus uitproberen die handel!

Zelf koos ik voor een foodie tas, gezien ik al een tijdje worstelde met losse drankjes, een boterhamdoos, koekjes... in mijn handtas. Tegen de tijd dat het etenstijd was, had het meeste van mijn middagmaal al een deuk gekregen. Daarom leek het ideaal om een gepersonaliseerde zak te maken waar ik al mijn knabbels in kon stoppen.

Benodigdheden
Canvas bag
Posca stiften (in gewenste kleur)
Quote naar keuze (google) + printer
*Kat is optioneel, maar gezien die van mij weigerde om op een andere plaats te liggen, staat hij ook op de foto.

Stap 1 - Zoek een leuke quote op het wereldwijde web en druk deze af. Zo zijn er duizenden afbeeldingen waar quotes in illustraties zijn verwerkt. Voor deze tas zocht ik: "Food quotes".

Stap 2 - Schuif de quote in de canvas bag en plaats hem netjes in het midden.

Tip - Wat dacht je ervan om je eigen naam op de tas te zetten? Zo weet iedereen wie je bent en dat ze van je tas moeten blijven! ;)


Stap 3 - Teken met de posca stiften op de canvas bag. Het blad dat je eerder afdrukte is makkelijk te volgen en schijnt door de zak heen. 

Stap 4  - Fixeer de posca stift door de canvas bag glad te strijken. Door dit te doen, kan je de tas later wassen zonder je tekening te beschadigen.

Tip - Ben je geen uitblinker in tekenen? Geen probleem, want voor deze DIY hoef je enkel te over te tekenen! Nadien kan je ook andere afbeeldingen toevoegen en overtekenen voor een leuk en persoonlijk effect.


Hoe zou jouw persoonlijke canvas bag eruit zien?