Nivea is met de paplepel meegeven. Standaard stond de blauwe Nivea pot in de badkamer in mijn ouderlijke thuis en die gewoonte heb ik helemaal overgenomen. Niet met de blauwe pot, maar met de vernieuwde soft crème die een wel heel leuke twist (of zeg ik 'mix') gekregen heeft.De basis werkte al, dus hebben ze deze onveranderd gelaten. Het grote verschil is dat ze drie geurtjes hebben toegevoegd aan die nivea soft basis: Chilled Oasis, Happy Exotic en Berry Charming. De geurtjes kunnen met elkaar gemengd worden om  nieuwe parfums te creëren, maar kunnen ook met de normale soft original een leuke combinatie zorgen.

Chilled Oasis - De geur van frisse munt.
Happy Exotic - De geur van zoete ananas en kokosnoot en een neiging naar de geur van Pina colada (voor de pina colada liefhebbers).
Berry Charming - De geur van zoet rood fruit, maar ook een hint van bloemen.


Mogelijk zijn sommige geurtjes iets te sterk voor bepaalde personen. De geur wat minder intens maken kan door de originele nivea pot te mengen met een geurtje. Zelf had ik er weinig last van en nam ik makkelijk één van deze geurtjes mee naar het werk. Overal op droge plekjes: hoofd, handen, armen... gebruikte ik het product. Ik had zo niet alleen een gehydrateerd, maar ook geparfumeerd huidje. Doordat het product zo dun is van structuur, dringt hij makkelijk in de huid en verlies je niet al te veel tijd door het aanbrengen.


Valt het op dat ik fan ben? De geurtjes zijn aangenaam (doen meteen denken aan de zomer) en zijn voor iedereen toegankelijk - zowel voor zoetebekjes als plantenlovers. Doordat het om kleinere potjes gaat, zijn ze makkelijk om mee te nemen in de handtas zodat je doorheen de dag kunt blijven smeren. Voor extreem droge huidjes een groot pluspunt, want dat trekkende gevoel van de huid zijn we soms meer dan beu. Ook een leuk iets is dat de geurtjes te mengen zijn, iets waar ik mij niet veel aan gewaagd heb, maar het is mogelijk. Laat jullie maar gaan.

Nivea
Nivea Soft Mix Me - € 3 ,49- (voor 100 ml)