Ik stond er versteld van hoe hoog de cijfers waren bij het vorige Instagram Fashion artikel. Ik neem aan dat zoiets wil zeggen dat jullie meer willen zien? De volgende outfit droeg ik tijdens een bezoekje aan mijn schoonzus&vriendje. Lekker comfortabel, los en passend bij het iets frissere weer.  We wisten ook dat het snel frisser kon worden gezien het avond was, dus een lange broek kan op zo'n moment wel. De foto zelf kwam tot stand toen we naar de auto liepen. Er zijn werken in onze straat, dus daarom de rommeligheid. Eens iets anders dan mooie straatjes, perfecte achtergronden, maar kijk... at least it's real.Mogelijk hebben jullie niet deze foto's, maar enkele foto's op ons balkonnetje zien voorbij komen met deze outfit. De outfit draag ik op een soort 'boho' manier waar een bijzonder stijltje in het haar wel past. Zo heb ik op deze foto's een vlechtje in het haar en op de Instagram foto een dotje. 

Een grote surprise moet de Brantano winkel wel zijn, want na jaren er niet meer langs te gaan, was ik aangenaam verrast. Ik keek mijn ogen uit naar de mooie en hippe kleding en wandelde naar buiten met een luchtige stoffen broek. Deze combineerde ik met een Zara shirt die ik nog niet zo lang geleden kocht en combineerde met rosé/gouden accessoires uit een webwinkel en uit de grond - Mijn schoonmama vond de ring tijdens het onkruid wieden... Een comfortabel stijltje die naar mijn mening wel paste bij de omstandigheden.


T-shirt/Zara - Broek/Brantano (Garcia)
Oorringen/Kruidvat(zilver) - Ring/Tuin
Ketting/Luxedy - Schoenen/La Strada
Handtas/Liu-jo