Dit parfum heeft haar naam niet gestolen, want toen ik voor het eerst de s.Oliver Feels like Summer doos opende kwam een mooi flesje tevoorschijn dat meteen deed denken aan zomer, zon en strand. Ook de geur brengt een zomers geurtje met zich mee. Ik vertel jullie er graag meer over, want ik schreef al eerder een aantal artikelen over de parfums van s.Oliver zoals die van eau de toilette so pure waar ik heel enthousiast van werd.
s.Oliver: “Ahoy, scheepsmaatje! De nieuwe geur FEELS LIKE SUMMER voor dames van s.Oliver brengt je helemaal in zomerstemming. Fris en fruitig, bloemig en licht – het parfum doet ons denken aan luie dagen met de wind in de zeilen. Net op tijd vaart deze geur van s.Oliver met maritieme look ons stijlvol richting de mooiste tijd van het jaar. Perfect voor al wie houdt van de zorgeloze zomer en dat heerlijke gevoel wil herontdekken in een geur.”

Door de gekozen noten gaat het om een frisse, lichte, citrusachtige geur. De hele mix zorgt voor een vrouwelijk iets die toch luchtig genoeg te dragen op een doordeweekse dag.

Topnoten: Grapefruit, citroen & bergamot
Hartnoten: Lelie, jasmijn & pioen
Basisnoten: Musk, ceder & Ambrox


Net zoals de voorgaande exemplaren die ik uitprobeerde heeft deze ook een eenvoudige vormgeving waarbij de eenvoud siert. Een groter verschil is dat het flesje aan de achterkant plat is en aan de voorkant bol. Een bijzondere toets waardoor de ankers beter uitkomen en het zomer-zee-sailor gevoel helemaal tot haar recht komt. Ook de keuze van rood en donkerblauw zijn goed gekozen daarvoor. Het enige wat ik wat verwarrend vond is dat dit parfum dezelfde naam als zijn voorganger. Vorig jaar werd er ook al een editie gemaakt, speciaal voor de zomer, dus laat je niet vangen, want ze verschillen erg van elkaar.


Dit parfum staat momenteel helemaal voorin in mijn parfumrekje. Hij is vrouwelijk, fris en ideaal voor de zomerdagen waar een geurtje niet te zwaar mag zijn. Ook de prijs is er eentje om blij van te worden, want dit parfum is budgetvriendelijk, en het formaat is handig om mee te nemen in de handtas (of strandtas).

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 
Limited edition (30ml) - €18-