Het was bakken onder de hemel op Werchter afgelopen zondag. Ed Sheeran zou er die avond optreden en gezien er mooie voorprogramma's waren, besloten we vroeg genoeg te vertrekken. Tijdens het optreden kregen we een zonsondergang te zien die in assortie was met de muziek. Gezien het voor mij een eerste festival was, was het toch even krabben in het haar voor het vinden van een festivalvriendelijke outfit.


Ik wist dat het heel warm zou zijn, dus greep ik eerst en vooral een hoedje om mijn hoofd te beschermen. Gezien de hoed nogal aan de saaie kant was, deed ik er een haarband boven die al een tijdje in de kast lag te verstoffen. Daarna pakte ik mijn kleinste tasje en deed ik daar de broodnodige dingen in: paspoort, tickets, mini zonnecrème, geld, telefoon en zakdoeken. De keuze van mijn schoenen lag ook snel vast: stevige schoenen die makkelijk zijn om te wandelen en lang te staan, dus koos ik voor sneakers.

De outfit zelf kwam dus tot stand door de gekozen accessoires te bekijken. Mijn schoenen waren wit, dus nam ik mijn nieuwe t-shirt van Levi Strauss erbij. Deze draag ik heel graag met een jeansshort, dus besloot ik dat nu ook te doen. Om mij toch nog wat te beschermen voor de zon, zonder het te warm te maken, ging ik voor een gehaakte trui.

T-shirt/Levis (Zalando) - Broek/Zara - Gehaakte trui/Primark
Haarband/H&M - Handtas/Primark - Zonnebril/Primark 
Hoed/Hunkemöller - Schoenen/Dockers (Zalando

Ga jij deze zomer langs bij een festival?