Het is niet altijd even evident om een leuke make-up look te creeren om naar het festival te gaan. Daarom leek het mij leuk om stap voor stap een tutorial op poten te zetten waarin ik uitleg hoe het moet. In deze tutorial gebruik ik enkel producten van één van mijn favoriete merken: Urban Decay.


Kan je de video niet zien? Ga dan door naar de Facebook pagina van Dresses and Daisies.

Beached eyeshadow palette
Op de doos zijn er palmbomen gedrukt en vanbinnen zie je kleuren die meteen doen denken aan zee en strand. Het palette bevat acht metallic kleuren, behalve matte kleur Daybreak. De oogschaduw is gepigmenteerd, makkelijk te blenden en op te bouwen. Hier en daar wel wat fall-out, dus vergeet dat niet achteraf weg te werken.


Backtalk Eye & Face palette
Eentje die bijzonder is in haar soort en op het eerste zicht erg dik lijkt. Dat is normaal als je weet dat er zowel 8 oogschaduws, 2 highlighters en 2 blushes in zitten. Een palette waarbij je alles bij de hand hebt en toch met een bijzondere kleurenkeuze voor de dag kunt komen. Ook hier weer zijn de kleuren wat poederig waardoor er nu en dan fall-out kan ontstaan, maar dat werk je makkelijk weg -zie filmpje. De nadruk ligt hier ook bij metallic kleuren.

Vice Lipstick Tower 1 (metallized)
Een bijzondere kleur en eentje waarvan ik achteraf dacht: "Die uitstraling had ik niet verwacht." Hij brengt erg doorzichtig aan, waardoor de natuurlijke kleur van de lippen er onderdoor komt. De vele glitters (metallic vibe) in de lipstick zorgen er dan weer voor dat hij erg gaat glanzen.


Beached bronzer
Een grote pan waardoor je met een dikke fluffy kwast makkelijk bij het product kan. De natuurlijke kleur brengt zo makkelijk aan dat je in twee seconden al een sunkissed look kan maken. 


Urban Decay
Beached eyeshadow palette € 38,95-
Backtalk eyeshadow palette - € 52,90-
Vice Lipstick Tower 1 € 19,85-
Beached bronzer - € 31,50-