Eigenlijk hadden we afgesproken om niets bijzonder te doen, maar jullie weten ook hoe dat gaat. We waren een tijdje terug één jaar samen en besloten de dag te laten passeren onder het motto: "Elke dag is wel speciaal." Toen ik thuiskwam van het werk was er een kijkmoment naar een huis gepland en toen ik de auto instapte zat hij daar met een dikke bos rozen. Een binnensmondse potverdorie, want we hadden immers afgesproken niets aan elkaar te geven. Een zoektochtje later vond ik het perfecte cadeau om hem terug te doen.Zelf ben ik geen grote wijndrinker, maar hij kan wel een glaasje appreciëren. De keuze was snel gemaakt om een flesje wijn te kopen, maar welke? Er zijn duizenden soorten wijnen en, gezien ik er niet veel van ken, een slag in het duister. Ik wilde ook dat de fles een beetje een ode was aan het jaartje samenzijn, dus hoe kan dat beter dan met een bundel foto's of een persoonlijk tekstje. Ik had al meerdere bestellingen gedaan bij Greetz.be en besloot dat deze keer ook te doen. Door de omschrijving van de flessen te lezen kreeg ik snel een idee over de smaak van de wijn en een weekje nadien rolde een fles Pinot Noir de deur binnen.

*Ik ben er mij van bewust dat de kat ook zat te snuffelen aan de vorige Greetz.be bestelling.

Ik had geen bijzondere verpakking besteld, dus legde ik het pakket onder zijn kussen. Natuurlijk viel dat op, maar dat was net de bedoeling. De foto's zelf zijn kwalitatief gedrukt en komen mooi tot hun recht. Ook het zelf gekozen tekstje werd goed ontvangen. Het enige wat ik jammer vond is dat je niet meer kon zien om welke soort wijn het ging. Misschien goed om de bestelling goed te doorgronden en de smaken van de wijn te onthouden voor mocht je willen pronken met wijnkennis. Mijn vriend zelf was verrast en blij met het originele geschenk. Het was dan niet op onze 1 jarige verjaardag, maar net zoals we in het begin vertelden: Elke dag is wel een beetje speciaal. In tussentijd hebben we weer nieuwe foto's gemaakt die op toekomstige flessen gedrukt kunnen worden. Want net zoals wijn stapelen liefdevolle foto's zich met de jaren op en worden ze alleen maar beter.