Intussen zit september er nog niet op. Ik besprak met mijn kleuters alles wat te maken heeft met naar school gaan, werkte het thema verjaardagen uit en zag net in mijn agenda dat ik stilletjes aan mag verzamelen voor de komende herfst: kanstanjes, gekleurde bladeren... Op mijn telefoon stonden nog heel wat foto's van het einde van de zomer... gek dat het werkritme zo door alles heen rolt.


Schoonzus&man in spé kookten voor ons. Het werd een namiddagje kittens, macrames maken (don't ask) en tuinhuizen bouwen. Gezelligheid alom.

De meeste katten houden van dozen, maar dat zegt onze kater niet zoveel. Zakken daarentegen zijn echt zijn ding. Ik had mijn handtas even op de printer gelegd en twee minuten later zat mijnheer er al in!

Het schooljaar staat weer om de hoek, dus ben ik druk bezig met de voorbereidingen ervan.

Een ontdekt tuincentrum waar ze ontzettend veel vetplantjes en cactussen verkopen. Ik wilde al lang eens vernieuwen in huis, dus ging ik erheen met mama. We hebben lang zitten zoeken, maar zijn uiteindelijk goed geslaagd!

Dit is het resultaat van de gekozen vetplantjes.

Pakketjes beginnen weer toe te stromen. De ene nog mooier dan de andere! Leuk om te zien hoe het blogleven weer op gang komt.

Nu het nog mooi weer is, maken we even een ritme met de moto. De ritjes zijn helemaal anders nu ik zelf mee rijd. Intussen reden we door richting Brugge.

Toerist in eigen stad (of toch een stad vlakbij waar ik woon). Het blijft mooi.

Even gezellig naar de McDo.

With a view... 

Vlakbij waar we wonen is er een natuurreservaat(je). We waren er nog nooit samen gaan wandelen, dus besloten we dat eens te doen. Een mooie afsluit van het weekend.

Het klasleven is volop in gang en ook de juf zit weer volledig in het schoolritme. We vierden de verjaardag van Jules (de klaspop), bakten wafels, speelden spelletjes, gingen krijten op de speelplaats... Een plezante dag.

Nog even een event meepikken van Uriage en Les Couleurs de noir. Het was er heel gezellig en leuk om nog eens bij te kletsen met de blogger-collega's.

Zitten jullie al goed in het werkritme?