Ik herinner mij dat ik jaren terug een oud fotoalbum bekeek en lachte met een foto waar ik ongeveer zeven jaar op was, want wat had mijn mama een rare outfit gekozen om aan te trekken - met bijbehorende palmboom staart in het haar, natuurlijk. Als ik nu naar die foto kijk merk ik dat de mode van toen helemaal is teruggekeerd. Van oversized sweaters naar jassen van Curduroy... Als we het geweten hadden, spaarden we alle kleding, want het wordt ooit weer hip.


De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want steeds vaker kan ik verschillende stukken uit mijn kast combineren met elkaar. Ik grijp meer naar natuurlijke kleuren zoals bruin, groen... wat heel makkelijk te combineren is met mijn jeans of grijze truien die al in de kast liggen. Toch was het net iets te warm voor een broek, dus ging ik voor een ribfluwel rokje van primark gecombineerd met een lichtgrijze trui van H&M (die ik al jaren in mijn bezit heb). Bijpassende schoenen zijn deze keer glitterschoenen die ik eigenlijk veel te weinig draag, dus dit was een goed excuus om ze erbij te pakken. De tas is er eentje die ik via een winactie in handen kreeg en bij heel wat van mijn kleding past. Een ideaal tasje dat net groot genoeg is voor mijn telefoon, sleutels en portemonnee.


Een mix van merken, maar wel allemaal budgetvriendelijk. De meeste onderdelen zijn nog te koop en wat niet meer te koop is, verving ik door een gelijkaardig iets van het merk. Dit is wat ik droeg in de look:

1. Curduroy rok Primark - 2. Schoenen Zalando - 3. Gebreide trui H&M
4. Pieces handtas So Baggy - 5. Horloge Daniel Wellington - 6. Rosé gouden ketting (Disney) Veritas