Geluk zit 'em in de kleine dingen. Nu de dagen donkerder worden, heb ik vaak het gevoel enkel en alleen maar aan het werk te zijn. Het is donker als ik vertrek en tegen de tijd dat ik thuis ben, is het weer donker. Daarom net is het belangrijk om het na de werkuren gezellig te maken op allerlei manieren... en dit het liefst gedraaid in een dekentje of onesie.


Gezien dit artikel om alles wat zacht is en kleine geluksmomentjes draait, moest onze fluffy vierpoter Guustje -met kerstig halsbandje- er ook aan geloven. Pyjama's kan je nooit genoeg hebben, was het motto bij het uitkiezen van deze onesie. Mijn oog viel al snel op een dinosaurus onesie met een serieus hoog 'kawaii' (=schattig) gehalte. Wat is hij zacht om mee te gaan slapen, voor 's avonds in de zetel of gewoon als 'thuisblijf'-outfit als het net iets meer mag zijn. Ook de pantoffels passen er goed bij door hun zacht- en flufferigheid. Verder koos ik ook voor een monsterlijk tasje gemaakt uit dezelfde fake furr.

Lijst van kleine geluksmomentjes voor 's avonds:
Een open haard
Een kop koffie, thee, chocomelk, warme melk...
Een geurkaars
Een zachte pyjama
Een fun to do lijstje maken
Een aflevering op Netflix kijken
Luisteren naar muziek
Een fort met lakens -why not?
Een lekkere cocktail
Sfeervolle LED lampjes
'Kook' iets: klaaskoeken, maak pudding...
Ga de DIY-toer op (en laat de tv uit)
Een (haar)masker
Schrijf een lief briefje naar iemand (en steek het in zijn/haar brooddoos)
Leer een trucje aan je huisdier
Bel met iemand waarmee je al lang niet meer hebt gesproken
Een online aankoop
...


Alles wat ik draag in dit artikel (behalve onze kat Guustje) is momenteel te koop bij Hunkemöller. Hun assortiment heeft nog meer (en nog zachtere) loungewear exemplaren, dus scroll er zeker even door. Leuk om zelf te dragen, maar ook leuk om te geven als cadeau voor de feestdagen. - Tip!

1. Onesie Fleece novelty - 2. Slippers fake furr - 3. Fluffy Clutch Hunkemöller

Hoe ziet jouw gezellige 'thuisblijf'-outfit eruit?
Wat zijn jouw kleine geluksmomentjes?