Steeds meer geniet ik ervan om outfits in elkaar te steken. Gewaagd, want bij fashion kan je ofwel helemaal hip zijn of volledig in de mist gaan. Ik doe maar wat en zolang ik er zelf plezier in heb, en er schaamteloos mee durf rondlopen, blijf ik die trend aanhouden. Ik blijf wel steeds naar enkele kleuren neigen: rood, oranje, kaki, cognac... gemixt met een vintage toets. Ook deze look is een mix van gloednieuw, tweedehands, duur en goedkoop.


Eigenlijk hoefde ik niks nieuws te kopen voor deze look. Als je de kledingkast zo indeelt dat alles goed bij elkaar past, combineerbaar is, kan je eindeloos verdergaan. Tijdens de shoot-dag was het warm, maar met een ijzige-schurende wind, dus was het iets te koud om al voor een jurkje te gaan. Deze jumpsuit heeft een licht stofje dat intussen ook beschermt tegen die wind. Het leuke aan jurkjes en jumpsuits is dat je eigenlijk al meteen een volledige outfit klaar hebt. Toch doen accessoires een pak aan het vervolledigen van de uiteindelijke look.

De kaki kleur van de jumpsuit combineerde ik met brons-rose schoenen met franjes. Verder zorgde ik ervoor dat die kleur terugkwam in de tas; deze kon ik ooit eens op de kop kon tikken in een Kringloop winkel. Het geheel zag er nogal flets uit waardoor ik greep naar een aanwezig accessoire in mijn haar waarvan de rode kleur meteen wat leven geeft aan de look. De gekozen juwelen zijn niet heel goed zichtbaar op de foto's, maar geloof me als ik zeg dat een gouden combiketting en een pandora armband ;waarvoor ik een nieuw bedeltje kreeg tijdens mijn verjaardag; de boel afwerkte.

1. Sjaal met print Primark - 2. Disney mickey and minnie car charm Pandora
3. Jumpsuit vera long Zalando - 4. Bronzen moccasin Berca - 5. Gouden combi ketting Zalando

Wat dragen jullie tijdens warm weer (en een schurende wind)?