Orange is the new black en dan niet de versie die zich afspeelt in een vrouwen gevangenis - voor de Netflix bingewatchers onder jullie. 't Is momenteel volop lente, wat niet enkel bloemen in de natuur betekent, maar ook in de garderobe. Toch draag ik de laatste tijd bitter weinig bloemen en ga ik vooral voor goed aanwezige kleurtjes.Het was al jaren geleden dan ik een C&A binnenstapte; gezien de winkel in 't winkelcentrum in de stad was vernieuwd, moest ik er even kijken. De collectie kledij is een pak vernieuwender en spreekt het jonge publiek - zowel tieners en jong-volwassenen - aan. Tegelijk is het ook nog eens erg betaalbaar voor de kwaliteit die je krijgt, want dit roest-oranje kleedje bestaat uit een zeer degelijk stofje. Iets wat ik jaren zal blijven dragen en goed combineert met de kledij en accessoires die ik al in huis heb. Onderaan het jurkje zit een froezelig rokje verwerkt dat voor een bepaalde schattigheid zorgt.


De gekozen Pikolinos schoenen heb ik al jaren in de kast liggen. Ik kocht ze in een gekke bui, klompschoentjes, hoe uniek; dus deze zijn een heuse herontdekking. Ze lopen erg fijn en zijn ideaal voor de tijd van het jaar. Ook de oorbellen zijn afkomstig uit C&A uit de SIX afdeling. Het deed mij even terugdenken aan mijn tijd in het middelbaar, waar we met een hoop vriendinnen na de examens gingen shoppen en standaard de 'draaimolens' van de SIX bekeken. Het haar deed ik in een simpel hoog staartje in een donkerblauwe scrunchie. Ook de Duifhuizen cognac bag, dezelfde kleur als de schoenen, heb ik al een hele poos in huis.

1. Clockhouse jurk C&A - 2. Spaanse sloffen Pikolinos
3. Haarelastiek donkerblauw Veritas - 4. Front-back oorbellen SIX