De kinderen zijn nog maar net de schoolpoort uit of er staat al een terug naar school review voor jullie klaar. Oprechte excuses, maar dit merk is iets waar jullie meer moeten over weten. B.A.E. is het nieuwste make-up merk bij Hema is dat Vegan-vriendelijk, betaalbaar en Instagram proof is.


Over B.A.E. - Before Anything Else is het nieuwste make-up merk bij hema dat 100% vegan is. Duurzame lifestyle die doorgetrokken wordt naar een groter publiek gezien het zowel mooi als betaalbaar is.

B.A.E. HEMA goes back to school - B.A.E. by Hema komt met een limited edition 'back to school' collectie. Naast make-upproducten zoals lipgloss met plumping effect, oogschaduw met matte finis, all-over highlighter (divine dust) en solide parfums (in de mood for...), bevat de collectie ook stationary voor naar school. Deze collectie bestaat uit een desk planner, bullet journal, een set van vijf notitieboekjes in 16 formaat, luxe etui en een glitterpen met strik.

Kan je de video niet zien? Ga dan door naar de Facebook pagina van Laupropos.

Oogschaduw crème velvet - 04 To be honest
Een bijzondere oogschaduw gezien het geen vaste poeder, maar een crèmesubstantie heeft. De gladde gel glijdt makkelijk over het ooglid en droogt mat op. Tussen het drogen in gebruikte ik de tijd om het product te vervagen zodat er geen harde randen waren. Het product werd verrijkt met vitamine E dat de huid rond de ogen hydrateert en verder voedt.


Highlighter - 02 Silver lining
Volgens mij heb ik nog nooit zoveel highlighter bijeen gezien. Gezien dit een losse poedervorm is, kan je product uit het flesje blijven halen. Met de zomermaanden (of tijdens festivals) mag het gerust net iets meer glimmen, dus kan je deze in overvloed op het gezicht en het volledige lichaam aanbrengen. Heel gemakkelijk te blenden en een zeer mooie glow als resultaat.


Mascara lash in a tube skinny
Deze mascara in een tube heeft een ultradum borsteltje dat ideaal is voor fijne delen van de wimpers. Niet ideaal om alle haartjes mee in te kleuren gezien de scherpe spoolie, maar daardoor is hij wel ideaal voor het inkleuren van de onderste wimpers.


Glam Gloss 04 Rosé-me
Deze lipgloss zorg voor een boost van de natuurlijke kleur van de lippen. Ze zien er verzorgd uit en krijgen een mooie glossy finish. Deze lipgloss zorgt ook voor een licht plump-effect.


Parfum balm vanilla conquering the world
Een balsem met een stevige textuur in een klein doosje. Ideaal om tijdens het droge weer de vingertoppen, handen, droge plekjes... te soigneren. Deze balm heeft de geur van lichte vanille.


Budgetvriendelijk (check), vegan (check) en fijn voor het oog (check). De eerste indruk van de producten was alvast goed. De crème velvet oogschaduw vond ik persoonlijk het meest vernieuwend in de back to school collectie. Zo gebruik ik altijd poeders, terwijl dit ook erg snel werkt en makkelijk valt te vervagen. Ook de highlighter was een grote favoriet die ik zeker en vast meer zal bovenhalen. Het assortiment telt naast deze limited ediotion ook nog een vast assortiment met foundation, kwasten, lipsticks en meer.

Oogschaduw crème velvet  04 To be honest - € 5,50-
Highlighter 02 Silver lining - €7,50 -
Mascara lash in a tube skinny - € 6,50-
Glam Gloss 04 Rosé-me - € 6,50-
Parfum balm vanilla conquering the world - € 4,50-