Dit jaar gaan we niet op vakantie, dus zoeken we allerlei manieren om de avond mee op te vullen. Mijn vakantie begint wat vroeger dan die van mijn partner (buiten een week sportkamp dan...) en gezien we kilometers wandelplezier hebben rond het nieuwe huis is dat iets wat we af en toe doen. In een comfortabele outfit natuurlijk, want het warme weer vraagt voor luchtige kledij.Gouden velden zo ver het oog reikt. Het was misschien laat, maar de warmte die de dag kende, was nog goed te voelen die avond. De zon begon ook stilletjes aan onder te gaan, dus was het de ideale timing om foto's te schieten. Via via kwam ik terecht op de website van LIDL waar je heel wat kunt vinden. Ook voor de zomer is er een bijzonder assortiment voorzien met inflatables, zonnebrillen, tasjes, handdoeken, linnen... Na wat scrollen vond ik een zeer luchtige jumpsuit van het merk Esmara met uit een linnen stof die ideaal was voor deze wandeling. Samen met een ingewerkte elastische band en aanpasbare sluiting op de rug was het meteen een perfect fit.


Net als de jumpsuit zijn de schoenen ook heel luchtig. Ik wilde al heel lang espadrilles, dus toen ik dit budgetvriendelijk paar zag (ook van het huismerk Esmara), kon ik niet weerstaan. Het soort oogjes op de schoenen (gesloten en open) is al een tijdje hip en perfect in combinatie met het bovenstuk. De bloemen in mijn haar en in de handtas vond ik gewoon tijdens het wandelen naast de weg. Een leuke manier om het haar op te fleuren zonder al te veel werk.


1. Blauwe oorstekers BOL - 2. Ketting Erfstuk - 3. Creamy Cheek blush Paul & Joe makeup belgium
4. ESMARA® Linnen jumpsuit  LIDL 5. ESMARA® Espadrilles voor dames LIDL 6. Michael Kors Crossbodies camera bag Zalando