Als het gaat over lipkleuren durf ik vaak naar mijn goede oude nude kleurtjes grijpen, maar met dit pakketje in de bus van l'Oreal kon ik niet anders dan even uit mijn comfort zone vol naturelle tinten te stappen. Deze liquid lipsticks combineren een intens pigment met een luchtig gevoel op de lippen die ik natuurlijk graag meer in detail uit de doeken doe."Maak van je lippen een statement. Combineer een langdurige matte finish met een uiterst luchtig gevoel. De vloeibare lipstick pakt uit met een sterke pigmentconcentratie, maar met een uiterst lichte sensatie, zodat jij de vrijheid behoudt om je dag zelf in handen te nemen. Modern, empowering en steeds met de vrije Parijse spirit. Minder textuur, meer kleurimpact!"

Ik kreeg vier kleuren in handen om uit te proberen; in totaal zijn er twaalf kleuren om uit te kiezen. De applicator is er eentje die ik al eerder zag, maar nog niet zelf heb uitgeprobeerd. Door de bijzondere bladvorm is hij ideaal om grotere vlakken in te kleuren en het is ook mogelijk om er fijne lijntjes mee te trekken. Bij een rode lipkleur is dat uiterst nodig, want uitschieters vallen op, dus door korte lijntjes te trekken kan je ze verbinden om zo een nette strakke lip te maken. En geloof me... als ik het kan, kunnen jullie het ook. Dankzij de ingewerkte spons in de applicator is één keer dippen in het product voldoende, want met die ene keer kan je de lippen helemaal inkleuren.


De substantie van het product is zoals de verpakking zei heel luchtig en dekkend. Je voelt hem niet zitten op de lippen waardoor hij heel aangenaam is om te dragen. Het product is vloeibaar, maar dekt prima en droogt mat op. Het is wel zo dat het niet volledig muurvast op de lippen zit, want een keertje eten of drinken zorgde er bij mij al voor dat er heel wat verdween. Een kleine stain, dat wel, maar het was nodig om het product opnieuw aan te brengen. Nog een leuk weetje is dat mijn extreem droge lippen deze Matte Color Ink goed konden verdragen wat vooral komt door de productbasis van water en olie.

I am worth it 115 - I don't 113 - I explore 116 - I rule 105

I rule 105 - Deze kleur gaf mij toch een beetje een 90ies vibe. Komt mogelijk door de koele ondertoon en het feit dat mijn mama één kleur lipstick in haar make-up tasje had zitten dat extreem op deze kleur lijkt. Ideaal om dagelijks te dragen met net dat ietsje meer.

I don't 113 - De felste kleur van de vier, maar wel mijn grote favoriet. Dit kleurtje rood heeft een tint oranje in zich. 

Nat het swatchen op mijn hand wreef ik het weer schoon met een doekje. Er bleef een stain achter op mijn handen die ook op mijn lippen bleef hangen na het uitproberen.


En of ik ben te vinden voor deze Rouge Signature lipkleuren van l'Oreal. Ze dekken met één swipe, je voelt ze helemaal niet zitten, laten geen smaakje/geurtje achter en ze drogen de lippen niet uit. Enkel maar goeds waardoor we vanaf nu geen excuus meer hebben om felle kleuren te dragen. We zijn het waard; laat het daarop neerkomen.

Rouge Signature Lipsticks - € 14,99