Vorige maand was er quasi geen vrije tijd wat in contrast staat met het heden. Nu kunnen we nu en dan even uitblazen en genieten van wat geweest is, het nieuwe begin; wat komen zal. Zo werd ons nichtje geboren, verhuisden we en gaan we naar de laatste loodjes van het schooljaar. Even een kleine terugblik op die hevige periode vol verandering...


We begonnen met een teambuilding momentje met mijn collega's op school. We gingen uit eten, bezochten een aantal dingen en deden ook urban golf in de stad. Was een bijzonder leuke ervaring waar we een golfballetje kregen en als mikpunt een boom, een fontein of iets anders wat je in de stad kunt vinden, hadden.

Eindelijk kregen we de sleutels van ons huisje! En...

... Beviel mijn schoonzus van een mooi meisje. Welkom in de familie Otje! Snoezeke, hé!

Nu we een hele grote tuin hebben, hebben we plaats om meer dieren te houden. Zo adopteerden we de eerste avond een verkeerd gevlogen duifje en namen we drie kippen: Beatrix (grijs), Willemina  (wit staartje) en Gertrude (zwart staartje).


Mijn nichtje -ze twee koppen groter dan mij, maar het blijft mijn kleine nichtje, hé- en ik waren te gast op het Lola Liza event waar ze hun nieuwste collecties (ook die voor komende winter) tentoon stelden. Een fijne en gezellige avond vol fashion en powervrouwen. Ik deel later nog meer informatie, want dit event wakkerde een klein artikelideetje aan.

Ondertussen zijn we volop in de weer met observeren in de klas en het kindvolgsysteem aanvullen. Hier laat ik een kleuter eens een kindje (kopvoeter) tekenen. Uit hun tekeningen kan je soms lezen hoever ze al staan in hun persoonlijke groei.

Mooi weer, dus kochten we een vuurschaal om heerlijk bij uit te rusten na het werk. Ijsje dabei!

Ook onze kater Guustje voelt zich al goed thuis in de nieuwe stek.

We gingen op schoolreis met de klas naar eigen stad. Er gaat namelijk een heuse snoezelkermis door in Kortrijk waar ze naar hartelust kunnen ontdekken, spelen... We hadden ook enorm veel geluk met het mooie weer!

Diezelfde avond van de schoolreis (incusief wallen) vertrok ik naar het mooie Antwerpen. Ik kan enorm genieten van deze stad. De beauty dag ging er door, dus was het nog eens een mooi excuus om af te zakken naar 't MAS.

Ik mocht meesmikkelen van heel wat nieuwtjes en deelde al heel wat op mijn Instastories (Laupropos). Jullie mogen dus heel wat reviews verwachten komende tijd.

Elk jaar leg ik iets in de vakjes van mijn collega's om ze een fijne vakantie te wensen. Dit jaar zijn het bootjes met een wens. Over een tweetal weekjes gaan ze de deur uit (varen...).

En we mochten ook mooi lachen voor de klasfoto... Cheese! Op naar de zomervakantie!

Hoe zijn jouw afgelopen weken gelopen?