Een bloemetje doet altijd deugd; zelfs zonder dat er een specifieke reden voor is. Zo kreeg ik een groot pakket van Greetz.be binnen met een wel heel leuke surprise (en bijbehorend kaartje). De foto verklapt al veel, maar check hoe leuk! 


Een mega groot pakket werd afgeleverd door de postbode. Gezien je vooraf niet weet wat het pakket bevat, is het altijd een grote verrassing wie de afzender is. Het assortiment van Greetz.be bevat voor ieder wel wat wils zoals: bloemen, planten... maar ook boeken, babyartikelen... Ik kon al een beetje raden dat er een boeket in zou zitten.
Bij het openen van de klep kwam eerst een kaartje tevoorschijn. Op het kaartje staat een zeer melige foto (i love it) van mijn vriend en ik. Binnenin staat ook een lief tekstje wat ik privé houd, maar wat is dit lief. Het kaartje werd aangepast met de hartjes, maar kan ook gepimpt worden met meer foto's, kleuren, vormen, enz.En dan de volgende klep... de inhoud van de doos. Een prachtig kleurenpalet van blauw, groen en oranje. Deze past ideaal bij mijn interieur, dus kreeg het al snel een plaatsje op het bureau. Momenteel staat het boeket al twee dagen te pronken op de eettafel in de living en ziet het er nog even vers uit. Er wordt een versheidsgarantie beloofd van 8 dagen en tot nu toe lijkt dat echt wel te kloppen. De bloemen zaten in een plastic vaast waaruit geen water kan klotsen. Valproof, dus, zodat het de klant goed bereikt.


Wat een ontzettend leuke verrassing. Het is nog maar eens duidelijk dat een bloemetje deugd kan doen en er echt geen bepaalde reden nodig is om eentje te sturen en te ontvangen. Gewoon... zomaar! Zelf een Extra groot boeket versturen kan via Greetz.be.

Naar wie zou jij een bloemetje sturen?