We hoppen de herfstvakantie in; wetende dat het net als gisteren was toen we uit de zomervakantie kwamen. We kunnen al raden hoe snel de feestdagen de revue zullen passeren... Toch nog een terugblik naar de herfstige dagen in deze snapshots.


Gezien Nora al haar spuitjes kreeg bij de dierenarts was het tijd om te beginnen met de hondenschool. We blijven positief, maar wat is ze overenthousiast bij het zien van alle andere hondjes en haar bijnaam is nu al 'het sociale hondje'. Dat belooft, maar we proberen toch te volharden, want jong geleerd is oud gedaan.

Twee keer per jaar is de Estetika beurs aan de gang. Zelf ga ik meestal in het najaar eens langs om alle nieuwtjes op te snuiven. Ik maakte er intussen een uitgebreid filmpje van en er volgde ook een samenwerking met het merk Paul & Joe beauty. Beide kunnen jullie al op de site terugvinden.

Vriendjelief en co deden voor de eerste keer mee aan The Air Games. Een parcour met allerlei hindernissen op luchtkastelen. Het was een regenachtige dag, maar dat kon de pret voor de deelnemers niet bederven.

Op school stond de jaarlijkse kaas- en wijnavond gepland. Daarvoor hadden we leuke speelgoedprijsjes nodig voor de spelletjeshoek voor de kinderen. Ik ging ze halen waardoor mijn auto echt boem-vol zat. Moet een hilarisch tafereel zijn voor wie mij voorbij reed.

We werden uitgenodigd bij de opening van Balls & Glory in Mechelen. We kenden het concept al, maar waren alsnog graag van de partij om een balletje te gaan proeven. Het werd een gezellige avond. Ook eigenaar Wim Ballieu was van de partij.

Gezien we nog nooit eerder in Mechelen waren, grepen we de kans om de binnenstad wat te verkennen. Wat gezellig en wat deed het mij denken aan stukjes Brugge. Erg mooi! We kregen de tip om de drie oudste huisjes van Mechelen te bezoeken en even door te stappen naar de Bierfeesten die ook aan de gang waren. Het werd een hele gezellige avond.


We besloten Nora voor de eerste keer mee te nemen naar de stad gezien we haar zoveel mogelijk omgevingsgeluidjes, mensen, situaties... gewend willen maken. Ze mocht zelfs mee binnen bij de kapper omdat ze zo flink was volgens de eigenaar. Feel-good momentje.

Onze kippen leggen zoveel eitjes dat we het bijna niet meer kunnen bijhouden... Ik nam een heleboel eitjes mee naar de schoonfamilie waardoor we een wafel- en pannenkoeken avond konden houden. Zelf was ik zwaar onder de indruk door de pannen, want geen enkele pannenkoek brandde aan of mislukte. Een hele herfstige en smaakvolle avond.

Een fijne herfstvakantie gewenst!