Wat gaat de tijd snel en ook B.A.E. mag alweer haar eerste kaarsje uitblazen. Wie jarig is, trakteert, dus verrast het HEMA merk jullie op een bijzondere verjaardagscollectie met een oogschaduw palette, 3 oliën en een face roller.


Over het merk - B.A.E. (before anything else) is on trend, betaalbaar, 100% vegan en verkrijgbaar bij Hema. het merk bevat 149 producten die voor ieder moment van de dag wel passen en zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: face, eyes brows, lips, accessoires en eau de toilette. Gezien er elk seizoen wel nieuwe producten worden toegevoegd aan het assortiment kan er ingespeeld worden op de laatste trends. 

Prima Viva eyeshadow palette
Ik was stiekem benieuwd naar de vertaling hiervan en dat zou moeten 'dat is prima' zijn. Een best bescheiden naam gezien heel wat paletten in de schappen momenteel roze tinten bevatten en ook deze helemaal meegaat met die trend. Het palette bevat 9 kleuren en rondjes van ongeveer 2 op 2 centimeter. De verpakking bestaat uit stevig karton met een spiegel aan de binnenkant bevestigd (wat ik altijd een meerwaarde vind).


In totaal tel ik vier matte kleuren en vijf metallics. Hierdoor kan je verschillende kanten op voor het maken van een lookje. Voor overdag kan je een subtiel iets creëren, terwijl je 's avonds helemaal de omgekeerde richting uit kunt. Veelzijdig, speels... en dat is hoe we het graag zien. Bij het maken van de swatches kreeg ik vooral bij de donkerste kleur veel pigment te pakken, maar ook de lichtere kleuren zijn goed zichtbaar na ze op te bouwen. Toen ik met de kwast in de oogschaduw ging, kwam er wel veel product los. Voorzichtig deppen is de boodschap om daarna aan te brengen op het ooglid. 

Tip - Om nog meer pigment uit de kleuren te halen, kan je nat maken met druppels water of een prep&prime serum


Oliën
Master skin serum - Dit serum heeft voedzame oliën en marshmallow (klinkt snoeperig, maar bevat en hoog percentage aan slijmstoffen dat hydraterend en verzachtend werkt) - wortelextract wat zorgt voor een gezond uitziende huid. Het is goed om deze olie aan te brengen na het reinigen, zodat alles goed opgenomen kan worden. Daarna kan je verder met de normale huidverzorgingsroutine en voelt de huid achteraf nog zachter aan dan normaal.

Multi care wonder oil - Een voedende droge olie met verzorgende ingrediënten om de huid en het haar te hydrateren. Hierin zit amandel- en arganolie en pruimenextract (bevat veel suikers en alfa-hydroxyl-zuren, tannines en eiwitten. Het verwijdert dode huidcellen wat zorgt voor een frisse uitziende teint. Tannine beschermt dan weer tegen UV-straling).

Shake up glow prime oil - Deze lichte olie voedt door middel van amandelolie, vitamine E en zorgt voor een natuurlijke gloed. Dit product gebruik je het best voor je een vochtinbrengende crème of masker aanbrengt.


Face roller
Face rollers kan je nu bijna overal vinden en op vraag van het publiek maakte B.A.E. een eigen exemplaar. Deze mintgroene roller is speciaal gemaakt om het gezicht en het hoofd te masseren. Door de frisheid is het zalig om even tegen het gezicht te houden en de huid te verwennen. De steen bestaat uit 100% serpentijn wat zorgt voor bescherming, evenwicht en innerlijke rust.


HEMA
Prima Viva eyeshadow palette - € 14-
Master skin serum - € 8,50-
Multi care wonder oil - € 8,00-
Shake up glow prime oil - € 8,00-
Face roller - € 14,00-