Onze dochter is momenteel een drietal maanden oud en toch kon ik het niet laten om al een gepersonaliseerde drinkfles en boterhamdoos aan te schaffen voor als ze wat ouder is. Tijdens de lockdown kocht ik de laatste spulletjes (wat kleren, bedlinnen...) voor onze dochter bij HEMA en tijdens het doorklikken kwam ik op hun fotoservice terecht. Een service waarvan ik vooraf eigenlijk niet eens wist dat ze zoveel leuks hadden. Als leerkracht heb ik namelijk al zoveel soorten doosjes zien voorbij komen dat ik stond te popelen om er zelf te kopen.


Naast het afdrukken van foto's of fotoboeken kan je ook kaartjes versturen, wanddecoratie laten afdrukken, persoonlijke agenda's/kalenders kiezen posters maken of cadeau's uitzoeken. Wie ons geboortekaartje kent, met de bijbehorende geboorte traktaten, zal de gekozen lay-out meteen herkennen. Dat ze deze nog vaak op haar spullen zal terug vinden, is een feit. Na een drietal werkdagen werd mijn bestelling verzonden en een weekje later had ik het in huis (midden in de corona crisis, dus op zich vond ik dat heel snel). Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen in een HEMA winkel.Het gebeurt wel eens dat ik over de middag twee dezelfde boterhamdozen vind en het kindje in kwestie niet weet welke van hem/haar is. Gezien deze boterhamdoos de naam van onze dochter draagt, zal dat wel niet het geval zijn. Hierin wil ik graag later haar fruit meegeven zoals geschilde appel, besjes, peer..., maar natuurlijk kan ze ook af en toe boterhammen meenemen naar school in deze doos. Naast mijn persoonlijk gekozen opdruk is er ook keuze uit 4 HEMA designs waar je dan een naam kunt op laten drukken. Nog een meeneemertje is dat deze doos probleemloos in de vaatwasser kan.
September staat gekend voor het nazomertje dat best warm kan zijn, maar eigenlijk is het gezond om het hele jaar door veel te drinken. Zo heeft de school waar ik werk de gewoonte dat elk kindje een eigen drinkfles meebrengt. Deze wordt dan gevuld door de juf wanneer deze uit is en aan het einde van de week terug meegegeven om even te laten schoonmaken door de ouders. Een fijn systeem die ik ook graag wil beginnen met ons kleintje, dus kan het zeker geen kwaad om al een drinkfles in huis te hebben. Deze drinkfles is gemaakt uit aluminium, houdt het water fris (of als er iets warms in zit, warm) en heeft twee doppen waaruit je kunt kiezen. Ze worden allebei geleverd, maar zelf vond ik de afsluitdop het meest ideaal voor jonge kinderhandjes. De karabijnhaak is eerder voor oudere kinderen omdat je deze aan de boekentas, riem... kan bevestigen en het meer techniek vraagt van de vingers - Fijne motoriek, dus. In totaal kan er 600ml drank in de fles, dus die gaat even mee doorheen de dag.
Mocht je niet helemaal tevreden zijn van het resultaat biedt Hema een 'altijd tevreden garantie'. Met de nodige foto's en uitleg helpen ze zeer vlot verder zodat je altijd krijgt wat je voor ogen hebt. Zelf had ik die niet nodig, want wat ben ik blij met de drinkfles en lunchbox van Anne-Marie. Gezien ik leerkracht ben, zal ze volledige dagen moeten starten in school, dus voorzie ik haar graag van leuke benodigdheden. Het kan immers geen kwaad om nu al een beetje te verzamelen, want de tijd gaat zo snel... Voor we het weten stapt ze al met haar boekentasje richting school...

Drinkfles - € 15-
Luchbox - € 18-