Goedemorgen vanuit een klein bedje. Natuurlijk willen we dat ons kleine meisje de beste nachtrust heeft, dus kopen we gezellig warme kledij voor de koudere periode die er snel aankomt.


Eerst en vooral gingen we voor twee nieuwe pyjama's, ook wel jumpsuits genoemd. Eentje met strepen en eentje met een speelse gele print met blauwe gezichtjes. Maar gezien hun uitstraling moet ik eerlijk toegeven dat ze ook al buiten de deur zijn geweest. Deze pyjama's zouden box- of kruippakjes kunnen zijn en zijn zeer makkelijk in gebruik door drukknopjes aan de onderkant.


Heel handig aan deze pyjama's is hun afwerking aan de onderkant. Zo kan je de onderste knopen helemaal los maken zodat de benen helemaal vrij komen (alsook de bips) wat makkelijk is om de baby snel te verversen tijdens de nachtdienst. Het handige extraatje doet ook niets tekort aan de uitstraling van de pyjama, want alles sluit goed op elkaar aan.


Bij nieuwe pyjama's hoort natuurlijk nog een nieuwe velours slaapzak. De winterperiode komt eraan, dus kan het best koud worden op de kamer. We willen ook niet altijd de verwarming aanleggen als ze slaapt en leggen hem een tijdje vooraf al aan zodat de kamer aangenaam aanvoelt. Toch is een warme slaapzak een goede en veilige oplossing en deze is ideaal voor een temperatuur van - 16°C. De baby ligt warm en knus en is tegelijk veilig van gevaarlijke lakentjes.


De stof van deze slaapzak is warm en zacht voor de winterperiode. Een mooie afwerking door de speelse print en de goed afgewerkte rits die de nek mooi beschermt zodat er zeker geen ongelukjes gebeuren. De mouwen kunnen afgeritst worden mocht dat nodig zijn.


Babyslaapzak - padded - afritsmouw - beren wit gebroken wit - € 30-
Newborn jumpsuit - € 16-
Newborn jumpsuit - € 16-