Het is amper bij te houden hoe snel een kindje groeit. Gezien er bij Zeeman elk seizoen een nieuwe collectie te vinden is, ga ik af en toe eens kijken tussen al dat leuks. Zowel afzonderlijke stukken, rompers, jurkjes, accessoires... passeren de revue in de kledingkast, dus presenteer ik nu drie (supertoffe) baby outfits.


De maten van Zeeman zijn zeer uitgebreid, maar zelf kopen we momenteel de maten 68-74. Dat zit nog vrij ruim voor ons kindje, maar soms is het beter om iets ruimer te kopen zodat ze nog comfortabel kunnen groeien en ze nog een tijdje kunnen genieten van alles.

Niet alleen de kledij, maar ook de rompertjes van Zeeman zitten al lang in de kledingkast van ons meisje. Door de elasticiteit rekken ze goed mee waardoor ze comfortabel aanvoelen en lang gedragen kunnen worden. Ook zijn ze te vinden in allerlei printen, maten, mouwlengtes, enzovoort. Dit rompertje zit helemaal verstopt onder een blauw gestreept t-shirt met een zilveren randje, jurkje van ribfluweel met schattige zilveren print en werd afgewerkt met een haarband met een dierenprint. Mocht het te koud zijn in huis deed ik er nog een hemdje van ribfluweel bovenop. 


Deze outfit is er eentje waar we altijd mega veel complimentjes mee krijgen en ook op Instagram kreeg ik veel lieve berichtjes erop. Het is inderdaad een zeer schattige combinatie met een t-shirt, sweater met bloemenprint, overall jurkje en kousenbroek met hartjesprint. Als accessoires alweer een haarbandje met een kleine strik.


Door het koude weer werk ik graag met laagjes. Zo begon ik met een herfstige T-shirt met een schattig vosje en bloemen, een sweater met een hartje en gouden glitters, een licht jasje en grijze broek. Als het te warm wordt in huis doe ik simpelweg een laagje af. Eronder zit uiteraard nog een rompertje met lange mouwen, net zoals bij de andere outfits.

Kledij tussen € 2,99- - €7,99- per stuk, jurkje € 12,99-