Het merk dat haar oorsprong kende in een apotheek heeft een wel heel leuke collectie de wereld in gestuurd. Zo schreeuwt deze limited collectie: 'KERSTMIS' en bevat het naast een leuke verpakking ook nog eens fijn werkende producten. Benieuwd? Lees dan snel verder...


Over Kiehl's - Kiehl's origine ligt bij een apotheek in New York. Nog steeds heb je de vibe van een 'ouderwetse' apotheek bij het binnenstappen van de winkel en hetzelfde geldt voor de uitstraling van de producten. De bestanddelen zijn op basis van natuurlijke ingrediënten zoals: lavendel, squalaan, calendula, cafeïne, vitamine c, beukenboomextract en rosa arctica.

Limited edition butterstick lip treatment with spf 30
Een hydraterende en verzachtende lippenbalsem (en dus ideaal voor de koude winterdagen). Wat meteen opvalt aan de verpakking is de schroef-sluiting waardoor het mooi dicht blijft in de tas. Deze balsem laat naast verzorgde lippen ook een lichte rode kleur achter.


Ultra Facial cream
Eén van de best verkochte producten bij Kiehl's, dus meteen een schot in de roos om deze in een kerstig jasje te steken en bij de kerstcollectie toe te voegen. Deze facial cream kan je zowel in de ochtend als 's avonds aanbrengen en dringt heel snel in de huid door de lichte textuur. Hierdoor krijg je een gehydrateerd en verfrist gevoel. Dit komt door de Glycoproteïne-extract dat het bevat (komt uit gletsjers) en de substantie Squalaan (afkomstig van olijfolie). Mijn droge huid kan deze crème zeker waarderen, maar ook personen met een gevoelige huid kunnen dit gebruiken gezien het voor alle huidtypes is ontworpen.


Creme de corps whipped body butter
Toen ik deze opende om uit te proberen, moest ik meteen aan een bepaald koekjesdeeg denken. Het ruikt ernaar, alleen is de substantie iets anders. Een zeer dikke crème die heerlijk aanvoelt na het douchen of voor het slapengaan. De butter levert het beste werk als het wordt aangebracht op een licht vochtige huid en de geur van sojamelk en honing werd gemaakt met jojobaolie en sheaboter waardoor hij heel voedend werkt. 


Creme de corps
Deze body lotion is handig na het douchen of voor het slapengaan, maar bevat; in tegenstelling tot de voorganger geen geurtje. Deze is dus meer voor personen die niet houden van een dikke crème en die liever een snel werkend product hebben dat snel uitsmeert. Nog een leuk weetje is dat dit product sinds de jaren 80 één van de meest geliefde formules is van het merk en dus nu speciaal voor kerst in een bijzonder jasje zit.


Alweer een collectie waar je vrolijk van wordt van Kiehl's en eentje die meer dan zijn werk doet. Grote favorieten (en momenteel deel van mijn vaste gang producten in de badkamer) zijn de facial cream en creme de corps whipped body butter gezien ze mijn huid extra goed hydrateren tijdens de winter. Gezien kerst voorbij is, staan de producten momenteel in promotie, dus sla jullie slag!

Limited edition butterstick lip treatment with spf 30 - € 16,00
Limited edition ultra facial cream - € 23,60-
Limited edition creme de corps whipped body butter - € 29,60-
Limited edition creme de corps - € 25,20-