Het jaar waar het virus voor het eerst de kop op stak, maar in ons kleine leventje was de komst van onze dochter toch het belangrijkste wat er gebeurde (en dat zal ons hele leven belangrijk blijven). We blikken even terug naar de Sinterklaas- en kersttijd.

.
.
.
De eerste verjaardag in Corona tijden was die van mijn vriend. We besloten tiramisu te maken, deze rond te brengen en even bij te praten via skype terwijl we alles op aten.

Veel lokale restaurants ondersteunen door af en toe af te halen, betekende dat we gezellig mochten eten voor de buis en 'gezelschap' kregen van onze hond Nora. Zij lustte daar ook wel wat van, maar zal het toch moeten doen met haar eigen brokjes.

Ook Sinterklaas werd gevierd op 1,5 meter afstand. Een zeer drukke periode waar de kinderen op de toppen van hun tenen lopen tot de goede man langskomt. Na dit thema konden we weer rustig verder gaan en van de gezelligheid van Kerstmis in de klas genieten.

De kerstboom staat eindelijk!

Even wandelen in 't stad Kortrijk en nog even door het mooie begijnhof passeren. Altijd gezellig met de kerstbomen erbij tijdens de feestdagen.

Anne-Marie gaf een klein presentje aan tante K. in de crèche voor de goede zorgen.

Gezien het nog niet zo heel koud was, profiteerden we ervan om te gaan wandelen. Iets wat we dit jaar nog niet vaak hadden gedaan #mopjehe.

Dit ondeugende elfje ging rond in ons huis. Wie kent Elf on the shelf? We gaven er eentje cadeau aan de metie van Anne-Marie.

We verwennen onszelf door te bestellen bij de nieuwe donutzaak in de stad. Iets teveel suiker voor één dag, but hey...

Het werd een rustig en gezellig nieuwjaar. We aten hapjes, speelden spelletjes, keken een film en gaven uiteindelijk een zoentje om 24u. Anne-Marie zette het nieuwe jaar al in van 19u en sliep tot 08.00u 's morgens. Een mooie cadeau voor het nieuwe jaar.

De eerste kerstmarkt van het jaar werd gehouden met 4 personen (wij inbegrepen) onder een carport. Echt super gezellige avond en super leuk vorm gegeven. Prachtig gedaan A & E en nogmaals proficiat met jullie huwelijk!

Hoe was jullie eindejaar?