When life gives you lemons, wat betekent dat je kansen moet grijpen als ze zich voordoen. Deze The Body Shop lijn met de naam 'LEMON' hoort daar perfect bij en geeft een klein genietmomentje onder de douche, bad moment of erna.


In totaal heeft de lijn 5 producten, maar zelf doe ik er een drietal uit de doeken. De producten hebben gemeen dat ze de huid zuiveren en beschermen door de toevoeging van essentiële citroenolie, wat tijdens deze winterdagen mooi meegenomen is.

Lemon purifying hair & body wash
Het product laat meteen een frisse geur vrij als je het opent. Door het in de huid of in het haar te masseren ontstaat een zachte schuim wat niet alleen vuil verwijdert, maar ook een zuiverende werking heeft. Nadien is het nodig om het schuim goed af te spoelen met een zachte huid/haar als resultaat. Leuk weetje is dat de fles 100% recycleerbaar is (maar wel mee in de PMD moet ;)). Ook hier werd er verrijkt met citroenschil.


Lemon purifying face wash
De face wash is ideaal om na een lange dag na de make-up eraf te halen nog eens goed te zuiveren. Door het product op de handpalmen aan te brengen en in de gezichtshuid te masseren, ontstaat er een zacht schuim. Deze spoel je dan af voor een extra fris (en zacht) huidje. Stiekem kan je dit product ook aan het begin van de dag gebruiken voor als je fris wilt starten. In dit product zit ook aloë vera uit Mexico verwerkt dat rustgevend werkt.

Lemon protecting hand & body lotion
Deze hand en body lotion zorgt ervoor dat de huid wat extra voeding krijgt. Het product heeft een romige structuur waardoor het snel in de huid trekt en meteen goed werkt tegen droge plekken. Ook hier werd een verpakking gebruikt die volledig recycleerbaar is en het bevat community fair trade-sheaboter uit Ghana.


Lemon purifying hair & body wash - € 12-
Lemon purifying face wash - € 13-
Lemon protecting hand & body lotion - € 12-