Met de periode van de adventskalenders in 't verschiet, is het nodig om vooraf al goed na te denken welke je precies wilt. De pareltjes zijn snel uitverkocht en toen ik deze budgetvriendelijke deluxe beauty calendar zag passeren op de site van de Action besloot ik hem volledig te unboxen. Hier is ie dan:


Action over de kalender - Wie verras jij met deze luxe adventskalender? De hele maand december word je getrakteerd op fijne make-up en verzorgingsproducten van Max & More. Zo wordt de feestmaand extra magisch en tijdens de kerst straal jij met een prachtige make-uplook. Ook aan ontspanning is gedacht. Na die drukke, gezellige dagen ben je vast toe aan een heerlijk gezichtsmasker. Dat wordt genieten.

Een aantrekkelijk, feestelijke en mooi gemaakte kalender. Een iets dunner karton dan ik gewend ben in vergelijking met duurdere adventskalenders, maar gezien de prijs mogen we ook niet teveel willen. Dan heb ik nog liever goede producten gezien die het belangrijkste zijn. In totaal zijn er 24 verschillende vakjes, dus kan er afgeteld worden tot en met kerstavond. De grootste doosjes van het pakket zijn nummer 14 en 24... benieuwd wat die in petto hebben. Aan de linkerkant van de doos staan de mooie woorden: "Everyday a beauty gift to share, give or keep to make your holiday magical". Schone gedachte.


Max & More ken ik als een budgetvriendelijk merk met heel wat mooie producten. Het is nodig om uit te proberen wat je aangenaam vindt, soms zit het goed, soms slecht, maar dat is vooral een kwestie van smaak. Zo ben ik zelf grote fan van de wenkbrauwproducten, oogschaduw en eyeliner en hoop stiekem dat de kalender eentje van die zal prijsgeven. Al heel wat Max & More producten passeerden de revue, dus mocht er daar interesse voor zijn wijs ik graag door naar de zoekfunctie 'Max & More' op deze website. Mocht je deze inhoud van de kalender toch niet willen zien, klik dan nu weg. Zoniet, piep maar mee:

Liquid eyeshadow
Liquid highlighter
Mascara
Nagelstickers in thema kerst
Overnight lip mask

Nagelvijltje
Wetlook lipgloss
Blender eitje - Om liquid producten mee aan te brengen en te blenden op het gezicht
Blotting paper - Om overtollige olie (glans) weg te werken op het gezicht
Coconut lip balm

Herbruikbaar make-up remover wattenschijfje
Moisturizing face sheet mask
Bokkenpootjes - Om nagelriemen mee te verzorgen
Liquid eyeshadow
Mini oogschaduw kwastje

Fixing powder
Brush cleanser - Om kwasten mee schoon te maken
Kohl pencil - Makkelijker te vervagen dan een gewone liner. Ideaal voor smokey eyes.
Eye pencil
Slijper

Eye primer
Nagestickers
Nail & cuticle cream
Eyeshadow palette


Een kalender met een  inhoud voor zowel liefhebbers van make-up en nagels. Als ik het exemplaar van vorig jaar bekijk, kwam er heel wat meer make-up in voor waardoor die kalender mij ook meer aanspreekt, maar dat is uiteraard een persoonlijke voorkeur. Voor de prijs krijg je heel wat producten in huis waar je lekker mee aan de slag kunt. Budgetvriendelijk, tof om elke dag een doosje te openen en misschien ook iemand anders er mee blij te maken. Over de hele lijn gaat het vooral om mini sized producten.

Welk product in de kalender sprak jou het meeste aan?

Max & More luxe adventskalender - € 12,95-