Dit lijkt op een copy paste van het vorige jaar, maar net zoals toen checkte ik bij de start van het nieuwe jaar mijn meest bezochte artikels. Ook in 2021 bleek de meeste aandacht te gaan naar Action goederen (iedereen wordt blijkbaar loco bij het zien van Action spullen), dus zal ik dit jaar meer mijn best doen om te draaien naar wat bezoekers het meeste ligt. We gaan met dit goede voornemen van start met MAX & More makeup (het make-up huismerk van Action).


Tijdens mijn bezoek aan de Action lag er eigenlijk niet extreem veel nieuws in de make-up schappen, maar na research bleek alles wat ik meegenomen heb nieuw in het assortiment te zitten. Voor een make-up look koos ik een palette, concealer en oogpotloden. De verpakking is zoals we die al kenden: mat zwart karton met de naam van het product, de ingrediënten en belangrijke info. De verpakking van de producten zelf zijn gemaakt uit stevig hard plastic.


Concealer
Concealer zorgt ervoor dat onzuiverheden, subtiel verbergen van teken van vermoeidheid en verkleuring weggewerkt wordt. Concealer kan onder een foundation, maar kan ook alleen gebruikt zijn. Deze concealer van MAX & More heeft een vegan formule en heeft naast deze kleur ook nog een honey en roasted walnut tint die iets donkerder zijn. De concealer heeft een heel vloeibare substantie waardoor hij makkelijk is aan te brengen, maar het wel nodig is om hem in laagjes opnieuw op te doen voor een dekkend effect. Goed is om met de sponsapplicator het product in stipjes aan te brengen, uit te blenden met de vingers (deppende bewegingen) gezien het product smelt door de warmte van de vingers en zo op te bouwen. Een heel fijn product, wel iets minder dekkend dan ik gewoon ben van een concealer, maar dat is vooral persoonlijke voorkeur.


Oogpotlood
Dit oogpotlood zorgt voor een fijn lijntje langs de wimperrand, is een ideale basis voor een smokey eye of kan op de waterlijn komen. Het is net zoals het voorgaande product vegan, dus vriendelijk voor de natuur. Na het aanbrengen bleef het product niet 100% zitten op de waterlijn en durfde het ook te vervagen op de wimperrand, dus raad ik aan om het goed vast te zetten met een donkere oogschaduw erover.


Make-up palette
Dit palette was het enige wat ze nog hadden liggen. De kleurtjes zijn aan de roze (rode) kant zijn mooi in harmonie met elkaar om een leuke look in elkaar te zetten. Na de eerste swipes bekeek ik het pigment en de substantie van de oogschaduw en was ik niet bepaald enthousiast. Brokkelig, weinig pigment en moeilijk te blenden (eigenlijk de drie dingen die je zoekt in oogschaduw), dus raad ik niet aan om deze op een oogkwast te doen en meteen aan te brengen. Ik nam een action setting spray die ik nog had liggen, maakte mijn kwast ermee nat en ging dan pas in de oogschaduw. Hierdoor ging het aanbrengen al iets makkelijker en kon ik de kleur toch een beetje opbouwen. Blenden bleef moeilijk, dus bleef ik kleuren opbouwen en vervaagde ik lichtjes met een schone ongebruikte make-up kwast. 


Niet al te enthousiast deze keer over de action producten, dus volgende keer beter. Mogelijk heb ik deze keer net iets minder geluk gehad dan de voorgaande keren want ik was zeker te spreken over hun kwasten, primer, andere oogschaduw paletten, enzovoort. Op de site staan nog heel wat meer positieve reviews in de zoekfunctie Action make-up, dus verwijs ik heel graag door.

Max & More concealer - € 1,19-
Max & More oogpotloden - € 0,99-
Max & More make-up palette - € 1,98-