Bijna Valentijnsdag... de dag waar we onze geliefden extra in de bloemetjes zetten - naast elke dag van het jaar natuurlijk, romantische zielen.... Omdat we onszelf ook graag zien (hihi) kozen we eens iets leuks voor onszelf. Een mooie clutch deze keer bij KayaSieraden.nl die meer dan perfect zal passen bij een dinner date op 14 februari.


Over Kaya sieraden - Kaya plunderde dagelijks het sieradenkistje van haar mama Tanja. Dankzij een uitspraak kwam het idee tot stand om een eigen sieraden shop (in 2012) te starten, want matching sieraden waren toen bijna nergens te vinden. Inmiddels vind je er veel meer dan mama-dochter sieraden en zijn ze ruim 170.000 bestellingen verder.

Het is niet de eerste aankoop bij de webshop van Kayasieraden.nl en het zal vast niet de laatste zijn. Zo ging ik eerder voor een mooi sieraad met een quote, later nog eentje met mijn naam erop gegraveerd en mocht ik zelfs een leuke winactie met hen organiseren. Maar... er is veel meer te vinden dan sieraden, want er zijn ook gepersonaliseerde accessoires zoals een sleutelhanger met naam, manchetknopen, portemonnee, organizers voor sieraden en mijn favoriet: clutches. Zo wilde ik al heel lang een klasse volle clutch die ideaal is om op een stijlvolle gelegenheid zoals een etentje te hebben. Zie je het al voor je? Mooi fancy kleedje, gepast tasje... - Ik alvast wel.


Clutches zijn er te vinden in drie kleuren: zwart, wit en lichtroze. Gezien ik wilde dat het tasje zou passen bij heel wat gelegenheden, ging ik voor het zwarte. Het is mogelijk om twee initialen in het goud te laten bedrukken, maar wilde het net iets subtieler en liet het drukken in het leer zelf. Het tasje bestaat uit kalfsleer, heeft een gestikt randje en heeft verder een gouden rits. Een stevig tasje die mogelijk nog heel wat jaartjes dienst kan doen.


Gezien de grootte van het tasje (16x22) is het ideaal om kleinere spulletjes in mee te nemen, maar toch passen mijn portemonnee en telefoon er met gemak in. Er is zelfs plaats voorzien voor kredietkaarten, paspoort... en nog een klein extra zakje voor prullaria. In het midden zit een groter vak waar je grotere zaken in kwijt kunt. Het handige lusje aan de tas zorgt ervoor dat je het makkelijk aan de pols kunt hangen en kunt ronddragen.

Weetje - per sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan


Het Valentijn etentje staat alvast gepland, maar het tasje zal ook passen bij andere gelegenheden. Tijdloos, makkelijk om mee te nemen en kleine spulletjes in kwijt te kunnen, maar alsnog handig voor kaarten en meer. Ideaal als surprise, want deze clutch kan ook verpakt geleverd worden. En de initialen erop maken het geheel extra persoonlijk en uniek. Mocht je nog een ander leuk cadeau voor moeder, zus, tante, vriend, vriendin... zoeken kan je heel wat leuks op de webshop vinden. 

Leren clutch - €39,90