Alle lezers die nog niets hebben in huis voor Moederdag, steek nu jullie handje maar omhoog. Niet getreurd, want ik heb een kant en klare (RAVI) box klaar om voor te stellen die heel wat moederhartjes sneller doen slaan. - Oh enne... helemaal onderaan heb ik ook nog een kortingscode staan.


Over Ravi - De RAVI giftboxen zijn ready-to-send, met toffe, unieke items voor speciale gelegenheden. Je kan een kaartje kiezen, een boodschap doorgeven... zij zorgen voor een handgeschreven exemplaar.

Ik schreef al eerder over de RAVI boxen, maar toen had hij nog een andere naam. De RAVI webshop bevat heel wat kant en klare cadeau boxen vol met leuke goodies. Het is nodig om de doos te kiezen die het beste bij de ontvanger past en RAVI doet de rest. Zo was mijn eerdere box ideaal voor onze (toen nog heel kleine) dochtertje, maar was het nu eens de beurt aan mama. Het is zelfs mogelijk om meteen het adres van de bestemmeling door te geven en/of indien je dat wenst 'niet openen voor [datum] toe te voegen op de doos. Dat maakt het extra spannend... Gelukkig mocht ik mijn eigen moederdag cadeau snel openen... Ik was grote fan van de inhoud en zij was vooral geïntrigeerd door de toegevoegde eco-vriendelijke vulling.


Sowieso bevat een RAVI box altijd een eco-vriendelijke vulling, cadeautjes naar keuze en een leuke wenskaart met een gepersonaliseerde handgeschreven boodschap. Zelf koos ik een box voor gretige aperitievers. Deze bevat een alcoholvrije Nona June gin, zakje met knapperige toastjes, passende hummus, Spaanse chips met witte truffel (in een extreem schone verpakking) en een doosje Té Tonic met 6 verschillende smaken om toe te voegen aan de gin tonic. Alles kwam heel netjes verpakt binnen in een doos, gevolgd door deze kleinere doos die perfect is om in te pakken en cadeau te geven (of eigenlijk ook op deze manier te geven). Er zit extra bubbelplastic rond de breekbare potjes, dus alles komt zeker en vast goed aan.


Hoe leuk is het om één van deze dozen cadeau te geven aan iemand. Gezien er zoveel keuze is uit boxen is er voor elke mama wel wat leuks te vinden: van bad liefhebber, snoepers tot sporters. Alles wordt snel kant en klaar geleverd zodat je zeker en vast op tijd bent met je cadeau. Mogelijk om in België en Nederland gratis thuis te laten leveren of meteen bij de ontvanger.

Tip - Met de kortingscode 'laupropos10' ontvang je € 10,00 op je bestelling
Meer info op RAVI giftbox