Snuisteren tussen leuke decoratie voor binnen en buiten het huis in Famiflora is iets wat een paar keer per jaar heel graag doen. Nu het weer volop lente is maakten we er een mini familie uitstapje van naar het tuincentrum in De Panne!


De lente heerst volop door de vele kleurrijke bloemen, lentedecoratie... , maar er is ook al een subtiele knipoog naar aankomende zomer door de ligstoelen, waterspeelgoed en meer. Genoeg ruimte in de tuin, dus konden er gerust wat meer bloemen bij. Ook moesten de bloemen in onze hangpotten aan het tuinhuis dringend vervangen worden. Genoeg keuze, dus we hadden al snel wat we zochten.

Tip - Zoek vooraf goed op welke bloemen je op welke plaats mag zetten, welke verzorging ze nodig hebben en meer. Medewerkers in de winkel kunnen je helpen aan deze informatie of je leest de info op de plantjes goed voor een aankoop.


Gezien de omvang van de tuin hebben we heel wat plaats om mini projectjes in uit te werken. Zo hebben tegen de muur van het terras een wandrek waarin verschillende kruiden zitten. Deze groeien heel goed op hun zonnige/schaduwplekje, dus wilden we graag uitbreiden. We namen ook nog wat extra munt mee voor verse muntthee en mojito tijdens de zomeravonden. Verder namen we ook nog een drietal bessenstruikjes mee om zelf verse besjes te kunnen kweken/opeten.


Gezien onze dochter heel erg getrokken is naar diertjes gingen we daar ook even kijken. We hadden nog brokkenvoer nodig voor onze kat Guustje, dus dat kwam super goed uit. Vooral de muisjes trokken haar aandacht, maar ook de konijnen, visjes en kippen werden ijverig bestudeerd.


Naast bloemen, planten, tuindecoratie... is er ook voor in huis vanalles te vinden. Aan het einde van de winkel staan de kaarsen, speelgoed, feestbenodigdheden, kookspullen, decoratie voor in huis en meer. Iets waarin ik maar al te graag snuister en vooral de boho vibe producten zijn nu ontzettend in. Ze geven een warme uitstraling in huis, maar ik ben er zeker van dat ze ook buiten het huis dienst kunnen doen.


Famiflora is te vinden in Moeskroen of in De Panne. Beide centra hebben een groot gelijkaardig assortiment die plezant is om tussen te snuisteren. Het is ook een goed idee om een klantenkaart aan te vragen (de famiflora app te downloaden) waar je bij elke aankoop punten krijg met kortingen, promotietips... Famiflora is 7 op 7 open (en ook vaak op feestdagen).

Meer info over Famiflora