Een drukke periode, maar wel eentje vol geluk. We genoten vooral van (elkaars) gezelschap en het lijkt wel alsof we afgelopen maanden vooral weg zijn geweest. Als ik de agenda voor de komende tijd bekijk, zal het nog een tijdje op die manier doorgaan.

Stad Kortrijk organiseert jaarlijks een evenement waar kinderen een eigen boompje kunnen planten. Het was een leuk en tegelijk nuttig momentje weg waar we allemaal erg van hebben genoten. We kozen een eik en hopen dat we er over x aantal jaar een grote stevige boom zullen terugvinden.

Gezellig koffiedrinken thuis met een taartje en een koekske.

Ook de events komen weer op gang en gezien dit beauty event niet heel ver van huis was, ging ik er even langs samen met Sofie. Gezellig en intussen leerrijk avondje gevuld met heel wat beautynieuwtjes.

Gezien Ellen haar kledingwinkeltje Roosfleurig ging ik eens langs. Ik ken Ellen al heel wat jaren, dus was ik super trots om te zien hoe ze groeit. Vriendinnetje Laura besloot hetzelfde te doen, dus werd het een super gezellige namiddag in Galmaarden.

De meest onnodige grap sinds jaren, want het sneeuwde op 1 april 2022!

Iets wat al langer op de to-do list stond was een spelletjes namiddag in Kortrijk. Een gezellig etentje, gevolgd door een escape room om daarna af te sluiten in Crafty Potions waar je spelletjes kunt spelen en intussen wat drinken. Denk aan mana, health... potions (cocktails), dus werd de nerd in ons goed verwend. Vooral het crimi spelletje kon ons goed bekoren en waren we uren zoet mee.

In de paasvakantie gingen we ook een namiddagje shoppen met de kids & schoonmama. Ik mocht een (handgemaakt) outfitje kiezen bij Lou in Kortrijk (onderaan de K voor wie interesse heeft) en had enorm veel moeite met kiezen gezien er zoveel leuks hing. Bovenstaand setje werd de uiteindelijke keuze, dus mogen we dit later oppikken als het gemaakt is. Een koffietje en chocomelkske in café Renée mocht uiteraard ook niet ontbreken.

Kidsdate (baby date mogen we het intussen niet meer noemen) met Laura en dochtertje Aline. Speelpunt in Zwevegem is een plek waar wij graag naartoe gaan en gezien het regende (alles is binnen) stelde ik het voor als date plek. De slaapfoto's in de auto nadien toonden aan dat ze een leuke dag achter de rug hadden.

We werden via MASTR.be uitgenodigd door GR8 magazine om de international car show te bezoeken. Ik nam mijn ventje en papa mee om de tuning wagens te bekijken, maar stiekem bleven we vooral hangen tussen de oldtimers. De Chevrolet Corvette C1 is de droomwagen van mijn papa, dus was hij extreem blij om hem daar te zien (maar er helaas ook droevig gezien hij er niet mee mocht wegrijden).

Een bevriend koppeltje vroeg of we geen dagje weg wilden met de kids, dus deden we dat. We kregen een mooi zonnetje te zien in Boudewijn park en genoten van de shows die er gegeven werden. Het park is iets verouderd, maar daarom niet minder leuk om met kleinere kinderen te doen.

Waren jouw afgelopen maanden ook zo goed gevuld?